1 10MG Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 630 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #1 Bu uygulama her oyuna girdiğimde açılıp duruyor çok sinir oldum nasıl kapatabilirim? Oyun modum, Xbox Game Bar'ı çalıştır hepsi kapalı.
Bu uygulama her oyuna girdiğimde açılıp duruyor çok sinir oldum nasıl kapatabilirim? Oyun modum, Xbox Game Bar'ı çalıştır hepsi kapalı.
Ivanov Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 506 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6650 XT RYZEN 5 5600 16 Gb Ram Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #2 Alt + f4 yap ordan hizmetlere gir devre dışı bırak Görev yöneticisinden gireceksin hizmetlere Ctrl + alt + f4
Alt + f4 yap ordan hizmetlere gir devre dışı bırak Görev yöneticisinden gireceksin hizmetlere Ctrl + alt + f4
1 10MG Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 630 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #3 Ivanov dedi: Alt + f4 yap ordan hizmetlere gir devre dışı bırak Görev yöneticisinden gireceksin hizmetlere Ctrl + alt + f4 Genişletmek için tıkla... onu bende biliyorum dostum olmuyor ama
Ivanov dedi: Alt + f4 yap ordan hizmetlere gir devre dışı bırak Görev yöneticisinden gireceksin hizmetlere Ctrl + alt + f4 Genişletmek için tıkla... onu bende biliyorum dostum olmuyor ama