OuzhanT Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #11 Meriç Çeliktekin dedi: Başlata Game bar yazın. Çıkan programı kaldırın. Genişletmek için tıkla... Hocam, sırasıyla onarma ve sıfırlama seçeneklerini seçtim ama işe yaramadı ve kaldır seçeneğini seçemiyorum.
Meriç Çeliktekin dedi: Başlata Game bar yazın. Çıkan programı kaldırın. Genişletmek için tıkla... Hocam, sırasıyla onarma ve sıfırlama seçeneklerini seçtim ama işe yaramadı ve kaldır seçeneğini seçemiyorum.
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 804 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #12 Microsoft Store üzerinden güncellemesini kontrol edebilirsiniz son çözüm olarak geri bildirim verirsiniz. İyi bayramlar.
Microsoft Store üzerinden güncellemesini kontrol edebilirsiniz son çözüm olarak geri bildirim verirsiniz. İyi bayramlar.
OuzhanT Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #13 Meriç Çeliktekin dedi: Microsoft Store üzerinden güncellemesini kontrol edebilirsiniz son çözüm olarak geri bildirim verirsiniz. İyi bayramlar. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler hocam. Size de iyi bayramlar dilerim.
Meriç Çeliktekin dedi: Microsoft Store üzerinden güncellemesini kontrol edebilirsiniz son çözüm olarak geri bildirim verirsiniz. İyi bayramlar. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler hocam. Size de iyi bayramlar dilerim.