The Laurain Decapat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #1 Bazı oyunları C diskine kurdum. Az yer kalınca e diskine kurmayı denedim ve bu hatayı aldım. Dosya Ekleri SORUN.png 91,8 KB · Görüntüleme: 156
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 9 Ocak 2023 #2 PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp paylaştığım komutu deneyin. Kod:Panoya kopyala Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_. InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp paylaştığım komutu deneyin. Kod:Panoya kopyala Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_. InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
The Laurain Decapat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #3 TENSES dedi: Powershell'i yönetici olarak çalıştırıp paylaştığım komutu deneyin. Kod:Panoya kopyala Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_. InstallLocation)\AppXManifest.xml"} Genişletmek için tıkla... Sonuç aynı fakat C diskine kurmayı deneyince bir sorun olmadı.
TENSES dedi: Powershell'i yönetici olarak çalıştırıp paylaştığım komutu deneyin. Kod:Panoya kopyala Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_. InstallLocation)\AppXManifest.xml"} Genişletmek için tıkla... Sonuç aynı fakat C diskine kurmayı deneyince bir sorun olmadı.
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 9 Ocak 2023 #4 The Laurain dedi: Sonuç aynı fakat C diskine kurmayı deneyince bir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Ben de bu hatayı almıştım da bu şekilde çözmüştüm. Başka çözümüm yok maalesef.
The Laurain dedi: Sonuç aynı fakat C diskine kurmayı deneyince bir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Ben de bu hatayı almıştım da bu şekilde çözmüştüm. Başka çözümüm yok maalesef.
Meku Zeptopat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #5 TENSES dedi: Ben de bu hatayı almıştım da bu şekilde çözmüştüm. Başka çözümüm yok maalesef. Genişletmek için tıkla... get-appxpackage is not recognized as an internal or external command operable program or batch file hatasının çözümünü biliyormusun?
TENSES dedi: Ben de bu hatayı almıştım da bu şekilde çözmüştüm. Başka çözümüm yok maalesef. Genişletmek için tıkla... get-appxpackage is not recognized as an internal or external command operable program or batch file hatasının çözümünü biliyormusun?
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 3 Mart 2023 #6 Meku dedi: get-appxpackage is not recognized as an internal or external command operable program or batch file hatasının çözümünü biliyormusun? Genişletmek için tıkla... Maalesef bilmiyorum.
Meku dedi: get-appxpackage is not recognized as an internal or external command operable program or batch file hatasının çözümünü biliyormusun? Genişletmek için tıkla... Maalesef bilmiyorum.