koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #1 Alırken her ay ücretlendirileceksiniz diye bir uyarı aldım. 1 ay kullanıp diğer ay kullanmamak istiyorum. Nasıl yaparım?
Alırken her ay ücretlendirileceksiniz diye bir uyarı aldım. 1 ay kullanıp diğer ay kullanmamak istiyorum. Nasıl yaparım?
thufan Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 333 Çözümler 1 23 Ocak 2023 #2 Alıp yinelenen ödemenizi iptal edebilirsiniz.
DexMean Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 1.863 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG STRIX G513RM Ryzen 7 6800H , NVIDIA RTX 3060 140W, 16GB 4800MHz RAM, 512+500GB M2 SSD Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #3 Aboneliklerden yinelenen ödemeyi kapatın, bu sayede öbür ay paranızı kesmeyecek ve bir ay kullanmış olacaksınız.
Aboneliklerden yinelenen ödemeyi kapatın, bu sayede öbür ay paranızı kesmeyecek ve bir ay kullanmış olacaksınız.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 23 Ocak 2023 #4 koniquest dedi: Alırken her ay ücretlendirileceksiniz diye bir uyarı aldım. 1 ay kullanıp diğer ay kullanmamak istiyorum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Xboxu alın aktif olur zaten anında sonra xbox ayarlarından iptal edin 30 gün sonra otomatik para çekmeden iptal olur.
koniquest dedi: Alırken her ay ücretlendirileceksiniz diye bir uyarı aldım. 1 ay kullanıp diğer ay kullanmamak istiyorum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Xboxu alın aktif olur zaten anında sonra xbox ayarlarından iptal edin 30 gün sonra otomatik para çekmeden iptal olur.
M Mantartabanca Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 605 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #5 koniquest dedi: Alırken her ay ücretlendirileceksiniz diye bir uyarı aldım. 1 ay kullanıp diğer ay kullanmamak istiyorum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Abonelikler kısmından yinelenen ödemeyi kapatabilirsiniz hocam.
koniquest dedi: Alırken her ay ücretlendirileceksiniz diye bir uyarı aldım. 1 ay kullanıp diğer ay kullanmamak istiyorum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Abonelikler kısmından yinelenen ödemeyi kapatabilirsiniz hocam.
PcKologX Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.946 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #6 Bu link üzerinden yenilenen ödemeyi kapatabilirsin, otomatik para çekmeyecektir. Sign in to your account account.microsoft.com
Bu link üzerinden yenilenen ödemeyi kapatabilirsin, otomatik para çekmeyecektir. Sign in to your account account.microsoft.com