Maalesef yine zam söylentileri çıktı. Bir kullanıcı, Game Pass Ultimate'in 45TL'lik aylık fiyatının yanında "19 günlüğüne geçerlidir" ibaresini görmüş (ekte kanıt mevut.) Haliyle ben de 1 yıllık Game Pass alıp zamdan etkilenmemek istiyorum. Bildiğim kadarıyla eski yöntemler artık işe yaramıyor. 1 yıllık Game Pass almanın yeni bir yöntemi var mı? Varsa nasıl oluyor?
Merhabalar, Xbox Game Pass'e yakın zamanda gelecek muhtemel zam öncesi 1 yıllık Game Pass almak isteyenler çok fazla var. Bunu nasıl yapacağınızı göstereceğim. Haydi başlayalım. Not: Baştan uyarıyım. Bunu yaparken anlık olarak bir Game Pass'inizin bulunmaması gerekiyor. Ben iptal edip...
Bence 1 yıllık Game Pass eğer paran varsa kesinlikle alınır. Game Pass'e yeni oyunlar geleceği duyruldu Payday 3, Cyberpunk, Forza Motorsports gibi büyük çaplı oyunları aylık 45 TL'ye oynamak şu an için bir mucize fiyatlar artmadan alın derim.
Bence 1 yıllık Game Pass eğer paran varsa kesinlikle alınır. Game Pass'e yeni oyunlar geleceği duyruldu Payday 3, Cyberpunk, Forza Motorsports gibi büyük çaplı oyunları aylık 45 TL'ye oynamak şu an için bir mucize fiyatlar artmadan alın derim.