Cuci_1 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #1 Az önce Discord Nitro'nun 2 aylık Xbox Game Pass hediye kodunu girip aktif ettim. 2 ay sonunda karttan para kesilir mi?
Az önce Discord Nitro'nun 2 aylık Xbox Game Pass hediye kodunu girip aktif ettim. 2 ay sonunda karttan para kesilir mi?
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 28 Nisan 2022 #2 5.07.2022 tarihinde otomatik yenileme yapacak ve para kesecek. Bu tarihten önce ödeme yönteminizi silip üyeliği iptal ederseniz ödeme almaz.
5.07.2022 tarihinde otomatik yenileme yapacak ve para kesecek. Bu tarihten önce ödeme yönteminizi silip üyeliği iptal ederseniz ödeme almaz.
Cuci_1 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #3 celejziuk dedi: 5.07.2022 tarihinde otomatik yenileme yapacak ve para kesecek. Bu tarihten önce ödeme yönteminizi silip üyeliği iptal ederseniz ödeme almaz. Genişletmek için tıkla... Nerden iptal edeceğim/sileceğim? Edit: Microsoft'un sayfasından yinelenen ödemeyi kapattım. Yardıma gerek kalmadı. Teşekkür ederim. Son düzenleme: 28 Nisan 2022
celejziuk dedi: 5.07.2022 tarihinde otomatik yenileme yapacak ve para kesecek. Bu tarihten önce ödeme yönteminizi silip üyeliği iptal ederseniz ödeme almaz. Genişletmek için tıkla... Nerden iptal edeceğim/sileceğim? Edit: Microsoft'un sayfasından yinelenen ödemeyi kapattım. Yardıma gerek kalmadı. Teşekkür ederim.
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 28 Nisan 2022 #4 Herhangi bir kredi kartı/Hesap kartı numarası girmediyseniz (ödeme yöntemi - kod kullanıldı olarak görünüyor) otomatik yenileme yapacağı bir ödeme yöntemi yok. Bu şekilde kullanabilirsiniz.
Herhangi bir kredi kartı/Hesap kartı numarası girmediyseniz (ödeme yöntemi - kod kullanıldı olarak görünüyor) otomatik yenileme yapacağı bir ödeme yöntemi yok. Bu şekilde kullanabilirsiniz.