V vinumestdivinum Megapat Katılım 25 Mart 2016 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #21 Site ve uygulama üzerinden kontrol ettim ama hala 45 lira olarak gösteriyor
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.724 Makaleler 2 Çözümler 12 1 Haziran 2021 #22 Bunu alınca discord nitro veriyormu ?
byngmzz Decapat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 337 Çözümler 1 1 Haziran 2021 #23 vinumestdivinum dedi: Site ve uygulama üzerinden kontrol ettim ama hala 45 lira olarak gösteriyor Genişletmek için tıkla... Bende de öyle.
vinumestdivinum dedi: Site ve uygulama üzerinden kontrol ettim ama hala 45 lira olarak gösteriyor Genişletmek için tıkla... Bende de öyle.
TheRealKurtCobain Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 1 Yer Mersin 1 Haziran 2021 #24 Harry Da Souza dedi: Bunu alınca Discord Nitro veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Geçen yazın kampanyasıydı o.
Harry Da Souza dedi: Bunu alınca Discord Nitro veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Geçen yazın kampanyasıydı o.
Jimmy Hopkins Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 906 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Bullworth Academy 1 Haziran 2021 #25 Hocam hala 45 TL gözüküyor.
Muhammed irfan Picopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 334 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #26 Enes_Tiryaki dedi: Ben TR hesabında alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bir soru soracağım. PC için Xbox Game Pass'te metro exedus var mı? Bir de Xbox Ultimate ile normal arasındaki fark ne?
Enes_Tiryaki dedi: Ben TR hesabında alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bir soru soracağım. PC için Xbox Game Pass'te metro exedus var mı? Bir de Xbox Ultimate ile normal arasındaki fark ne?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Haziran 2021 #27 Muhammed irfan dedi: Arkadaşlar bir soru soracağım. PC için Xbox Game Pass'te Metro Exodus var mı? Bir de Xbox Ultimate ile normal arasındaki fark ne? Genişletmek için tıkla... Metro'lar bir süre önce kaldırıldı. Ultimate hem PC, hem konsolda aynı anda kullanmak için bir paket. 15 lira daha ucuza geliyor. Onun dışında pek bir esprisi yok.
Muhammed irfan dedi: Arkadaşlar bir soru soracağım. PC için Xbox Game Pass'te Metro Exodus var mı? Bir de Xbox Ultimate ile normal arasındaki fark ne? Genişletmek için tıkla... Metro'lar bir süre önce kaldırıldı. Ultimate hem PC, hem konsolda aynı anda kullanmak için bir paket. 15 lira daha ucuza geliyor. Onun dışında pek bir esprisi yok.
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #28 Türkiye için geçerli değil. Hata veriyor almak isteyince maalesef.
ketofilen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 1.404 Çözümler 21 Yer Kaer Morhen 1 Haziran 2021 #29 Arkadaşlar az önce denedim almayı ancak ülke ve kredi kartının aynı bölgede olması gerekiyormuş. Yani Türkiye'de bu fiyatlandırma anladığım kadarıyla maalesef ki yok. Türkiye için: Xbox Game Pass'e Katılın: Yeni Favori Oyununuzu Keşfedin | Xbox
Arkadaşlar az önce denedim almayı ancak ülke ve kredi kartının aynı bölgede olması gerekiyormuş. Yani Türkiye'de bu fiyatlandırma anladığım kadarıyla maalesef ki yok. Türkiye için: Xbox Game Pass'e Katılın: Yeni Favori Oyununuzu Keşfedin | Xbox
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 1 Haziran 2021 #30 Yeni kullanıcılara özel sanırım.