Xbox Xbox Game Pass 3 yıllık alınabiliyor mu?

Ali_Bey378

Centipat
Daha fazla  
Xbox Game Pass hala 3 yıllık alınabiliyor mu? Hala buna benzer bir şey yapılabiliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
EA geldikten sonra yalnızca 1 ay olmaya başladı. Tam bilmiyorum forum içerisinde görmüştüm Xbox Live Gold var. Onu bir incele derim

Alınabiliyor. Benim oluşturduğum konudan yola çıkarak 1 yıl al;

Sonrasında 2 yıl daha bu konuya bakarak alabilirsin.

@Berkay Kiraz ben ilk defa alacağım. Game pass almamıştım daha önce, sadece pc üzerinden oynayacağım. Üstüne gamepass PC veya Ultimate almam gerekir mi yoksa sadece Live Gold almam yeterli midir?

-Konu aynı olduğu için yeni konu açmıyorum, umarım sıkıntı olmaz.

2 ve 3 yıl konusuna ek olarak: Öncelikle yeni denedim ve oldu. 4*3 aylık paket aldıktan sonra 30 liralık pc paketinden 13 kere almaya devam edebiliyorsunuz. En son 1 aylık ultimate paket aldığınızda da toplamda 26 aylık ultimate game pass'iniz oluyor. 26 ay 735 liraya, aylık fiyatı da 28 liraya geliyor. 3 yıla tamamlamak için de kalan 10 ayı 45 liradan tamamlayabilirsiniz. Toplamda 3 sene 1.185 liraya, aylık da ortalama 32 liraya geliyor bu şekilde.

4 kere üst üste 3 aylık Live Gold alacaksın. (Yinelenen ödemeyi kapatmayı unutma.) Sonra üstüne 1 kere Ultimate alacaksın. Sonra istediğin kadar alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…