Bileşenler:Ventus GTX 1660 Super AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor Monitör: Casperın Eski Siyah Monitör'ü İşletim Sistemi: Windows 10 Ana kart: Gigabyte A320M-S2H
Merhabalar, Xbox Game Pass'e yakın zamanda gelecek muhtemel zam öncesi 1 yıllık Game Pass almak isteyenler çok fazla var. Bunu nasıl yapacağınızı göstereceğim. Haydi başlayalım. Not: Baştan uyarıyım. Bunu yaparken anlık olarak bir Game Pass'inizin bulunmaması gerekiyor. Ben iptal edip...
Merhabalar, Xbox Game Pass'e yakın zamanda gelecek muhtemel zam öncesi 1 yıllık Game Pass almak isteyenler çok fazla var. Bunu nasıl yapacağınızı göstereceğim. Haydi başlayalım. Not: Baştan uyarıyım. Bunu yaparken anlık olarak bir Game Pass'inizin bulunmaması gerekiyor. Ben iptal edip...
www.technopat.net
Sonrasında 2 yıl daha bu konuya bakarak alabilirsin.
345 TL'ye 13 aylık Game Pass Ultimate Almak! @Berkay Krz Buradaki konudan yola çıkıp 13 aylık aldıktan sonra bir şey fark ettim ki şu an fotoda da göreceğiniz üzere 2 yıldan fazla aboneliğim bulunuyor. Bu linke tıklayıp en alta inin Ultimate'e şimdi katılın deyip tek tek 1 aylık alarak...
@Berkay Kiraz ben ilk defa alacağım. Game pass almamıştım daha önce, sadece pc üzerinden oynayacağım. Üstüne gamepass PC veya Ultimate almam gerekir mi yoksa sadece Live Gold almam yeterli midir?
-Konu aynı olduğu için yeni konu açmıyorum, umarım sıkıntı olmaz.
www.technopat.net
Sonrasında 2 yıl daha bu konuya bakarak alabilirsin.
345 TL'ye 13 aylık Game Pass Ultimate Almak! @Berkay Krz Buradaki konudan yola çıkıp 13 aylık aldıktan sonra bir şey fark ettim ki şu an fotoda da göreceğiniz üzere 2 yıldan fazla aboneliğim bulunuyor. Bu linke tıklayıp en alta inin Ultimate'e şimdi katılın deyip tek tek 1 aylık alarak...
2 ve 3 yıl konusuna ek olarak: Öncelikle yeni denedim ve oldu. 4*3 aylık paket aldıktan sonra 30 liralık pc paketinden 13 kere almaya devam edebiliyorsunuz. En son 1 aylık ultimate paket aldığınızda da toplamda 26 aylık ultimate game pass'iniz oluyor. 26 ay 735 liraya, aylık fiyatı da 28 liraya geliyor. 3 yıla tamamlamak için de kalan 10 ayı 45 liradan tamamlayabilirsiniz. Toplamda 3 sene 1.185 liraya, aylık da ortalama 32 liraya geliyor bu şekilde.
@Berkay Kiraz ben ilk defa alacağım. Game pass almamıştım daha önce, sadece pc üzerinden oynayacağım. Üstüne gamepass PC veya Ultimate almam gerekir mi yoksa sadece Live Gold almam yeterli midir?
-Konu aynı olduğu için yeni konu açmıyorum, umarım sıkıntı olmaz.
4 kere üst üste 3 aylık Live Gold alacaksın. (Yinelenen ödemeyi kapatmayı unutma.) Sonra üstüne 1 kere Ultimate alacaksın. Sonra istediğin kadar alabilirsin.