S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 2 Ocak 2022 #11 Neden sanal kart kullanmalısınız sorusunun bir cevabı daha. Microsoft Store'dan satın aldığınız ürünleri değiştirmek veya para iadesi almak için geri gönderme
Neden sanal kart kullanmalısınız sorusunun bir cevabı daha. Microsoft Store'dan satın aldığınız ürünleri değiştirmek veya para iadesi almak için geri gönderme
S senshi.jpp Centipat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 594 Çözümler 1 2 Ocak 2022 #12 Kelebek_1034 dedi: E sen kapatmayı unuttun diye adamların iade edecek hali yok. Buradaki ihmal senlik bir durum. 3 aylık kod kullanırken hiç bela okuduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Beleş mal tatlıydı ama Xbox Game Pass Ultimate üyeliğinizin süresi bir haftadan kısa bir süre içinde doluyor. Diyor şimdi de. Hem 45 TL verdim hem de üyeliğim 1 hafta içinde bitecek.. siriius dedi: Neden sanal kart kullanmalısınız sorusunun bir cevabı daha. Microsoft Store'dan satın aldığınız ürünleri değiştirmek veya para iadesi almak için geri gönderme Genişletmek için tıkla... Otomatik yenileme daha bir hafta var niye bugün çekti parayı? Desteğe yazdım bakayım. Son düzenleme: 2 Ocak 2022
Kelebek_1034 dedi: E sen kapatmayı unuttun diye adamların iade edecek hali yok. Buradaki ihmal senlik bir durum. 3 aylık kod kullanırken hiç bela okuduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Beleş mal tatlıydı ama Xbox Game Pass Ultimate üyeliğinizin süresi bir haftadan kısa bir süre içinde doluyor. Diyor şimdi de. Hem 45 TL verdim hem de üyeliğim 1 hafta içinde bitecek.. siriius dedi: Neden sanal kart kullanmalısınız sorusunun bir cevabı daha. Microsoft Store'dan satın aldığınız ürünleri değiştirmek veya para iadesi almak için geri gönderme Genişletmek için tıkla... Otomatik yenileme daha bir hafta var niye bugün çekti parayı? Desteğe yazdım bakayım.