Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #1 Game Pass Ultimate aldım fakat yenileniyormuş bitince. Bunu şimdiden iptal etmek istiyorum, nasıl yaparım? @körbiginar
Game Pass Ultimate aldım fakat yenileniyormuş bitince. Bunu şimdiden iptal etmek istiyorum, nasıl yaparım? @körbiginar
Çözüm körbiginar 7 Haziran 2021 Siteden yenilenen ödemeyi kapa demeniz gerekli. Sign in to your Microsoft account account.microsoft.com Sürprizbozan: :D Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Siteden yenilenen ödemeyi kapa demeniz gerekli. Sign in to your Microsoft account account.microsoft.com Sürprizbozan: :D Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Haziran 2021 #2 Siteden yenilenen ödemeyi kapa demeniz gerekli. Sign in to your Microsoft account account.microsoft.com Sürprizbozan: :D Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 7 Haziran 2021 Artı 1 Eksi Çözüm
Siteden yenilenen ödemeyi kapa demeniz gerekli. Sign in to your Microsoft account account.microsoft.com Sürprizbozan: :D Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Death_9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Türkiye 7 Haziran 2021 #3 körbiginar dedi: Siteden yenilenen ödemeyi kapa demeniz gerekli. Sign in to your Microsoft account account.microsoft.com Eki Görüntüle 1059592 Sürprizbozan: :D Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam şifre tam kapanmamış haberin olsun. Artı 0 Eksi
körbiginar dedi: Siteden yenilenen ödemeyi kapa demeniz gerekli. Sign in to your Microsoft account account.microsoft.com Eki Görüntüle 1059592 Sürprizbozan: :D Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam şifre tam kapanmamış haberin olsun.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Haziran 2021 #4 Death_9 dedi: Hocam şifre tam kapanmamış haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Düzelteyim bari, sağ ol hocam Artı 0 Eksi
Death_9 dedi: Hocam şifre tam kapanmamış haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Düzelteyim bari, sağ ol hocam
KS KS Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #5 Tamamdır kapadım. Teşekkürler. Arkadaşın kartı olduğu için onu da kaldırdım sıkıntı olmaz değil mi? Artı 0 Eksi
Nightsun Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #6 Benim karşıma bu geliyor öyle yönet yeri gelmiyor nasıl kapatıcağım? Artı 0 Eksi