Xbox Game Pass aboneliği nasıl iptal edilir?

Dnzistnblu

Hectopat
Discord Nitro aracılığıyla edindiğim 2 aylık Xbox Ultimate sonunda 18 Haziran'da 45 TL para çekildi, ondan bir ay sonra yani bugün üyeliğim bitiyor olarak gözüküyor. İptal etmek istiyorum ancak "Xbox Game Pass Ultimate aboneliğiniz için zaten ödeme yaptınız. Süresi 17.07.2022 tarihinde otomatik olarak dolacak."diyor yarından itibaren de ödemelendirme başlayacak diyor. Yinelenen ödeme kapalı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Windows 10'dan ayarları açın Microsoft hesabım yazıyor oradaki yazıya tıklayın sonra karşınıza sizin hesabınız tarayıcıda açılacaktır ondan sonra.
Görseldeki yere tıklayın:

Tıkladıktan sonra yönete basın:

Bundan sonra ise en alttan ödeme işlemini sonlandırabilirsiniz.

Evet aynısını yapıyorum ancak Xbox Game Pass Ultimate aboneliğiniz için zaten ödeme yaptınız. Süresi 17.07.2022 tarihinde otomatik olarak dolacak diyor

Evet aynısını yapıyorum ancak Xbox Game Pass Ultimate aboneliğiniz için zaten ödeme yaptınız. Süresi 17.07.2022 tarihinde otomatik olarak dolacak diyor.

Hocam galiba siz bir sonraki ayı da ödediniz ya da bir gün geçsin ona göre cevap yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…