1onur60 Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #1 Xbox Game Pass aboneliğinde bende vadesi geçmiş 30 TL gösteriyor, bende yenilenen ödemeyi kapatmamıştım. Parayı ödemeden kapatamıyorum. Ödemezsem bir şey olur mu? Yanıtlarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2020
Xbox Game Pass aboneliğinde bende vadesi geçmiş 30 TL gösteriyor, bende yenilenen ödemeyi kapatmamıştım. Parayı ödemeden kapatamıyorum. Ödemezsem bir şey olur mu? Yanıtlarsanız sevinirim.
m19kng Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et belki çözümü olur
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et belki çözümü olur