Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 3 Eylül 2022 #1 Hepinize merhaba arkadaşlar Xbox Game Pass aldım(FUPS karttan) ama iptal etmek istediğimde Microsoft hesabında hizmetler ve aboneliklerde bulamıyorum ve iptal edemiyorum bunun çözümü nedir?
Hepinize merhaba arkadaşlar Xbox Game Pass aldım(FUPS karttan) ama iptal etmek istediğimde Microsoft hesabında hizmetler ve aboneliklerde bulamıyorum ve iptal edemiyorum bunun çözümü nedir?
Çözüm Konyalı Bilgisiyarcı 3 Eylül 2022 GtXLaerL dedi: Buradan giriş yapıp aboneliklerinizi yönetebilmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Olmuyor gözükmüyor hala. Başka yardım edebilecek yok mu? Acaba ön ödemeli kart kullandığım için mi abonelik gözükmüyor? Edit: Başka hesaptan girmeye çalışıyormuşum Game Pass aldığım hesaptan girdiğimde düzeldi.
GtXLaerL dedi: Buradan giriş yapıp aboneliklerinizi yönetebilmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Olmuyor gözükmüyor hala. Başka yardım edebilecek yok mu? Acaba ön ödemeli kart kullandığım için mi abonelik gözükmüyor? Edit: Başka hesaptan girmeye çalışıyormuşum Game Pass aldığım hesaptan girdiğimde düzeldi.
GtXLaerL Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 441 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #2 Sign in to your Microsoft account account.microsoft.com Buradan halledebilrsin. Artı 0 Eksi
KS KS Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 3 Eylül 2022 #3 GtXLaerL dedi: Sign in to your Microsoft account account.microsoft.com Buradan halledebilrsin. Genişletmek için tıkla... Hocam giriş yaptım ama abonelik ve hizmetlerde gözükmüyor Xbox uygulamasında gözüküyor. Artı 0 Eksi
GtXLaerL dedi: Sign in to your Microsoft account account.microsoft.com Buradan halledebilrsin. Genişletmek için tıkla... Hocam giriş yaptım ama abonelik ve hizmetlerde gözükmüyor Xbox uygulamasında gözüküyor.
GtXLaerL Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 441 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #4 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Hocam giriş yaptım ama abonelik ve hizmetlerde gözükmüyor Xbox uygulamasında gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Buradan giriş yapıp aboneliklerinizi yönetebilmeniz gerek. Artı 0 Eksi
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Hocam giriş yaptım ama abonelik ve hizmetlerde gözükmüyor Xbox uygulamasında gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Buradan giriş yapıp aboneliklerinizi yönetebilmeniz gerek.
KS KS Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 3 Eylül 2022 #5 GtXLaerL dedi: Buradan giriş yapıp aboneliklerinizi yönetebilmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Olmuyor gözükmüyor hala. Başka yardım edebilecek yok mu? Acaba ön ödemeli kart kullandığım için mi abonelik gözükmüyor? Edit: Başka hesaptan girmeye çalışıyormuşum Game Pass aldığım hesaptan girdiğimde düzeldi. Son düzenleme: 3 Eylül 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
GtXLaerL dedi: Buradan giriş yapıp aboneliklerinizi yönetebilmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Olmuyor gözükmüyor hala. Başka yardım edebilecek yok mu? Acaba ön ödemeli kart kullandığım için mi abonelik gözükmüyor? Edit: Başka hesaptan girmeye çalışıyormuşum Game Pass aldığım hesaptan girdiğimde düzeldi.