Xbox Game Pass abonelik iptali

Zoro001

Hectopat
Daha fazla  
Xbox Game Pass almıştım, gamepad desteği olmayınca iade ettim.

İade ettiğim gözüktü hatta hesaba girince hesapta Game Pass yazardı artık yazmıyordu ve oyuna girince aboneliğiniz bulunmamakta yazmaya başladı. Fakat kartıma ne bildirim ne de para iadesi geldi. Xbox ve Microsoft 72 saatte iade geleceğini söyledi 1 hafta oldu ve hala para iadesi gelmedi fakat abonelik iptal oldu ve iptal olan abonelik bitmiş gibi göründü. Durumu yaşayan, bilgisi olan var mı?

Bunun birden fazla parametresi olabiliyor. Emin olmamakla beraber gamepass iadesi mail yoluyla yapılıyor diye biliyorum. Microsoft ayarlardan sadece üyeliğinizi iptal edebiliyorsunuz. Eğer iade gibi bir seçenek varsa da Microsoft'un parayı iade etmesiyle bankanızın sizin hesabınıza parayı göndermesi arasında da zaman farklılığı olabiliyor. Tavsiyem Microsoft desteğe mail atmanız yönünde, ilgileneceklerdir.

Microsoft desteğe nasıl mail atacağım bu arada teşekkürler

Eğer abonelikler sayfasından üyeliği iptal et dediyseniz üyeliğiniz iptal olmuştur ve iade alamazsınız geçmiş olsun, başka türlü iade olarak hallettiyseniz de bir haftaya gelmesi lazımdı. Microsoft'un Online desteğine ulaşabilir veya mail atabilirsiniz.

Destek sayfası burası, buradan iletişime geçebilirsiniz Xbox Support

Microsoft sayfasına girdim aboneliklerden abonelik iptaline bastım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…