Sorunuza cevap yazmıştım lakin silinmiş nedense.Hocam stoklar var mı hala ve fazla mı var? Yoksa az mı kaldı ona göre eğer hala fazla varsa bende almayı düşünüyorum.Orijinal sitedeki fiyatın neredeyse 3 te 1 i fiyatta.
Sorunuza cevap yazmıştım lakin silinmiş nedense.
Sorunuzun cevabı; stok mevcuttur, benimle Discord veya Telegram üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sizin aracılığınızla diğer satın almak isteyen veya soru sormak isteyen arkadaşlara da cevap vermiş olayım.
arkadaşlar satın almak veya soru sormak istiyorsanız lütfen benimle Discord veya Telegram üzerinden iletişime geçin.
Discord/Telegram: @afur99
bu sayede ilanda aynı soru veya sorular zinciri oluşmamış olur.
Zaten sık sorulan soruları ilana eklemeye çalışıyorum.
Oraya göz atarsanız çoğu sorunuz cevaplanmış olur.
İlanda sorunuzun cevabı yok ise lütfen Discord ve Telegram üzerinden iletişime geçin.
amacım hem sadece satın alan arkadaşların olumlu/olumsuz yorum bırakmalarını sağlamak hem de forumda sürekli çevrimiçi değilim, belirttiğim adreslerin birinden iletişime geçerseniz daha hızlı geri dönüş yapabilirim.
GÜNCEL - AĞUSTOS 2025
KODLARIN YARIN SKT DOLUYOR! (31.08.2026)
1 AYLIK GAME PASS PC KOD: ₺55
Bilinmesi Gerekenler:
* Kodlar Game Pass aboneliği bulunmamış hesaplarda kullanılabilir.
(Hesabınız şartı karşılamıyor ise yeni hesap oluşturup kodu kullanabilirsiniz)
* Kodu aktif etmek için Microsoft hesap bölgesini değiştirmeniz gerekir. Aktivasyon sonrasında hesap bölgesini tekrardan Türkiye veya dilediğiniz bir ülkeye çevirebilirsiniz.
* Kodu aktif etmek için VPN ve benzeri uygulama kullanmanız gerekmez.
Benimle Discord ve Telegram üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Discord & Telegram: @afur99
Yakında zamlanacak.İndirim yapman imkansız mı hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.