Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.112 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 8 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar merhaba Xbox Game Pass almak istiyorum fakat hiçbir türlü satın alamıyorum. Aşağıdaki görselde bulunan hata ile karşılaşıyorum. Sahipsiniz diyor fakat ben Game Pass abonesi değilim faturalandırma kısmı bu şekilde gözükmekte. Aboneliği ne iptal edebiliyorum ne de ödemesini yapabiliyorum ve Game Pass satın alamıyorum.
Arkadaşlar merhaba Xbox Game Pass almak istiyorum fakat hiçbir türlü satın alamıyorum. Aşağıdaki görselde bulunan hata ile karşılaşıyorum. Sahipsiniz diyor fakat ben Game Pass abonesi değilim faturalandırma kısmı bu şekilde gözükmekte. Aboneliği ne iptal edebiliyorum ne de ödemesini yapabiliyorum ve Game Pass satın alamıyorum.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.949 Makaleler 4 Çözümler 57 8 Kasım 2020 #2 Bankanızı arayıp konuşun, para ortada kalmış sanırım.
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.112 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 8 Kasım 2020 #3 Sorun çözüldü arkadaşım farklı hesabı ile PC'mde oturum açmış ve dikkat etmemişim.