Hydro2K Kilopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 709 Çözümler 2 Yer Antalya 17 Eylül 2020 #1 Microsoft hesabıma giriş yaptıktan sonra Game Pass alma yerine gidiyorum, 5.90 TL karşılığında hemen edinin tuşuna basınca çıkan sayfa şu: Xbox Support support.xbox.com Çocuğum yok ve hesabım kendime ait. Ne yapabilirim?
Microsoft hesabıma giriş yaptıktan sonra Game Pass alma yerine gidiyorum, 5.90 TL karşılığında hemen edinin tuşuna basınca çıkan sayfa şu: Xbox Support support.xbox.com Çocuğum yok ve hesabım kendime ait. Ne yapabilirim?
Okan Doğu BUDAK Megapat Katılım 28 Eylül 2014 Mesajlar 37 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Eylül 2020 #2 Tarayıcı ile mi satın alma işlemi yapıyorsunuz yoksa Microsoft Store üzerinden denediniz mi ? Ben gamepass üyesi olduğum için tekrardan yapamıyorum işlemi ancak rahatlıkla üyelik oluşturmuştum. Xbox Game Pass'e Katılın: Yeni Favori Oyununuzu Keşfedin | Xbox Aylık düşük bir ücret karşılığında yüksek kaliteli yüzlerce oyunu oynayın. www.xbox.com
Tarayıcı ile mi satın alma işlemi yapıyorsunuz yoksa Microsoft Store üzerinden denediniz mi ? Ben gamepass üyesi olduğum için tekrardan yapamıyorum işlemi ancak rahatlıkla üyelik oluşturmuştum. Xbox Game Pass'e Katılın: Yeni Favori Oyununuzu Keşfedin | Xbox Aylık düşük bir ücret karşılığında yüksek kaliteli yüzlerce oyunu oynayın. www.xbox.com
Hydro2K Kilopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 709 Çözümler 2 Yer Antalya 17 Eylül 2020 #3 Sorunu çözdüm, şimdi de onay alınamadı hatası alıyorum. İninal kullanıyorum ondan olabilir mi acaba?
cigneve Kilopat Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 628 Çözümler 2 17 Eylül 2020 #4 Ben İninal'la alabilmiştim, bakiyenizi kontrol eder misiniz?
Okan Doğu BUDAK Megapat Katılım 28 Eylül 2014 Mesajlar 37 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Eylül 2020 #5 Provizyonda kalmış olabilir. Limit kontrolü yapmanızda fayda var.
Hydro2K Kilopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 709 Çözümler 2 Yer Antalya 17 Eylül 2020 #6 cigneve dedi: Ben İninal'la alabilmiştim, bakiyenizi kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Okan Doğu BUDAK dedi: Provizyonda kalmış olabilir. Limit kontrolü yapmanızda fayda var. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için sağolun arkadaşlar. 3.denemenin sonunda alabildim. Konu kilitlenebilir.
cigneve dedi: Ben İninal'la alabilmiştim, bakiyenizi kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Okan Doğu BUDAK dedi: Provizyonda kalmış olabilir. Limit kontrolü yapmanızda fayda var. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için sağolun arkadaşlar. 3.denemenin sonunda alabildim. Konu kilitlenebilir.
Moscow Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 14 Aralık 2020 #7 Aynı hatayı almaktayım nasıl çözebilirim ? UpUp Son düzenleme: 14 Aralık 2020