Y yunus09 Megapat Katılım 5 Ekim 2016 Mesajlar 165 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar çok merak ettim az önce Game Pass aldım ve Game Pass üzeriden bir oyun indiriyorum şu an. Altta oyunu satın alabileceğim ibaresi çıktı ben zaten Game Pass'le oynayabiliyor iken neden oyunu alayım tam olarak anlamadım aydınlatır mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2020
Arkadaşlar çok merak ettim az önce Game Pass aldım ve Game Pass üzeriden bir oyun indiriyorum şu an. Altta oyunu satın alabileceğim ibaresi çıktı ben zaten Game Pass'le oynayabiliyor iken neden oyunu alayım tam olarak anlamadım aydınlatır mısınız?
MR-2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1.825 Çözümler 14 Yer Gensokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #2 Game Pass, otomatik yenilemeyi kapatırsanız 1 ay sonra bitiyor. Oyunu Game Pass olmadan oynamak için satın alıyorsunuz.
Game Pass, otomatik yenilemeyi kapatırsanız 1 ay sonra bitiyor. Oyunu Game Pass olmadan oynamak için satın alıyorsunuz.
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.219 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ekim 2020 #3 Game Pass'deki bir oyuna Türkçe yama yapamıyorsun. Bu yüzden İngilizcen yoksa çoğu oyunu oynayamıyorsun. Bu da bence en büyük eksisi.
Game Pass'deki bir oyuna Türkçe yama yapamıyorsun. Bu yüzden İngilizcen yoksa çoğu oyunu oynayamıyorsun. Bu da bence en büyük eksisi.
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 878 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #4 White Chocolate Mocha dedi: Game Pass'deki bir oyuna Türkçe yama yapamıyorsun. Bu yüzden İngilizcen yoksa çoğu oyunu oynayamıyorsun. Bu da bence en büyük eksisi. Genişletmek için tıkla... Bilmediğim için soruyorum, yanlış anlaşılmasın. Neden yama kurulmuyor?
White Chocolate Mocha dedi: Game Pass'deki bir oyuna Türkçe yama yapamıyorsun. Bu yüzden İngilizcen yoksa çoğu oyunu oynayamıyorsun. Bu da bence en büyük eksisi. Genişletmek için tıkla... Bilmediğim için soruyorum, yanlış anlaşılmasın. Neden yama kurulmuyor?
Y yunus09 Megapat Katılım 5 Ekim 2016 Mesajlar 165 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #5 He anladım arkadaşlar teşekkürler hazırlık öğrencisiyim bu ingilizce zorunluluğu biraz faydalı olucak gibi tembellik yapmam
He anladım arkadaşlar teşekkürler hazırlık öğrencisiyim bu ingilizce zorunluluğu biraz faydalı olucak gibi tembellik yapmam
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.219 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ekim 2020 #6 cagr30 dedi: Bilmediğim için soruyorum, yanlış anlaşılmasın. Neden yama kurulmuyor? Genişletmek için tıkla... Kiraladığın bir şeyi kafana göre değiştiremezsin ama satın aldığın şeyi istediğin şekilde kullanırsın. Mantık bu.
cagr30 dedi: Bilmediğim için soruyorum, yanlış anlaşılmasın. Neden yama kurulmuyor? Genişletmek için tıkla... Kiraladığın bir şeyi kafana göre değiştiremezsin ama satın aldığın şeyi istediğin şekilde kullanırsın. Mantık bu.