mena1235 Megapat Katılım 19 Ağustos 2015 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #1 Xbox Game Pass üyeliği aldım işlem geçmişlerinde ve sitede üyelik gözükmesine rağmen uygulamada gözükmüyor, ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2023
Xbox Game Pass üyeliği aldım işlem geçmişlerinde ve sitede üyelik gözükmesine rağmen uygulamada gözükmüyor, ne yapmam lazım?
erkantechno Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 443 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #2 Hocam uygulama üzerinden giriş yaptınız mı ki?
N neocoaz Centipat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #3 uygulamada eski hesabınız açık kalmış olabilir onu kontrol edin. Bu arada görmeye çalıştığız kısım üyelik işlemileri ise (3 yıllık üyeliğimden geriye kalan vs.) sadece tarayıcıdan görebilirsin.
uygulamada eski hesabınız açık kalmış olabilir onu kontrol edin. Bu arada görmeye çalıştığız kısım üyelik işlemileri ise (3 yıllık üyeliğimden geriye kalan vs.) sadece tarayıcıdan görebilirsin.
mena1235 Megapat Katılım 19 Ağustos 2015 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #4 Biraz araştırmadan sonra bölge değiştirerek sorunu çözdüm bilgisayar bölgesini değiştirip restartlayınca sorun düzeldi.
Biraz araştırmadan sonra bölge değiştirerek sorunu çözdüm bilgisayar bölgesini değiştirip restartlayınca sorun düzeldi.
G GodOfSakat Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #5 mena1235 dedi: Biraz araştırmadan sonra bölge değiştirerek sorunu çözdüm bilgisayar bölgesini değiştirip restartlayınca sorun düzeldi. Genişletmek için tıkla... kanka bilgisayar bölgesini değiştirmek derken ne demek istedin acaba?
mena1235 dedi: Biraz araştırmadan sonra bölge değiştirerek sorunu çözdüm bilgisayar bölgesini değiştirip restartlayınca sorun düzeldi. Genişletmek için tıkla... kanka bilgisayar bölgesini değiştirmek derken ne demek istedin acaba?
mena1235 Megapat Katılım 19 Ağustos 2015 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #6 Microsoft hesabı ülke nasıl değiştirilir? Bu konuya bakabilirsin. GodOfSakat dedi: Kanka bilgisayar bölgesini değiştirmek derken ne demek istedin acaba? Genişletmek için tıkla...
Microsoft hesabı ülke nasıl değiştirilir? Bu konuya bakabilirsin. GodOfSakat dedi: Kanka bilgisayar bölgesini değiştirmek derken ne demek istedin acaba? Genişletmek için tıkla...