emirkayaoz Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #1 Sea of Thieves için alacaktım da Sea of Thieves'i alıp diğer ay yenilemezsem Sea of Thieves bende kalıp oynayabiliyor muyum acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2020
Sea of Thieves için alacaktım da Sea of Thieves'i alıp diğer ay yenilemezsem Sea of Thieves bende kalıp oynayabiliyor muyum acaba?
mar00n Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 2.875 Çözümler 10 Yer İstanbul 10 Kasım 2020 #2 emirkayaoz dedi: Sea of Thieves için alacaktım da Sea of Thieves'i alıp diğer ay yenilemezsem Sea of Thieves bende kalıp oynayabiliyor muyum acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır oynayamazsın. Her ay alman lazım.
emirkayaoz dedi: Sea of Thieves için alacaktım da Sea of Thieves'i alıp diğer ay yenilemezsem Sea of Thieves bende kalıp oynayabiliyor muyum acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır oynayamazsın. Her ay alman lazım.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.229 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Kasım 2020 #3 Ne kadar GamePass o kadar köfte Üyeliğin biterse oyunları oynayamazsın.
6 647624518 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 2.241 Makaleler 8 Çözümler 13 10 Kasım 2020 #4 Öyle bir olanak olsaydı herkes Game Pass alırdı, oyun stüdyoları da geçimsizlikten iflas ederdi. İstediğiniz kadar oynayabilmeniz için sonsuza kadar aylık ücret ödemeniz veya oyunu satın almanız lazım.
Öyle bir olanak olsaydı herkes Game Pass alırdı, oyun stüdyoları da geçimsizlikten iflas ederdi. İstediğiniz kadar oynayabilmeniz için sonsuza kadar aylık ücret ödemeniz veya oyunu satın almanız lazım.
emirkayaoz Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #5 Tamamdır. Çözüm olarak işaretleme işini nasıl yapıyorduk
6 647624518 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 2.241 Makaleler 8 Çözümler 13 10 Kasım 2020 #6 emirkayaoz dedi: Tamamdır. Çözüm olarak işaretleme işini nasıl yapıyorduk Genişletmek için tıkla... Soru olarak konuyu açmadığınız için işaretleyemezsiniz.
emirkayaoz dedi: Tamamdır. Çözüm olarak işaretleme işini nasıl yapıyorduk Genişletmek için tıkla... Soru olarak konuyu açmadığınız için işaretleyemezsiniz.