Xbox Game Pass alınır mı?

Wayx

Hectopat
Yer
LTFM
İyi sosyaller arkadaşlar, gelen oyun zamlarından sonra bir alternatif aramaya başladım aslında Game Pass'i biliyordum biraz araştırdım bilgisayarım birçok oyunu oyatacak seviyede ufak bir SSD takviyesi yapıp Game Pass almayı planlıyorum. Sizce Game Pass alınır mı? Hangi oyunlar var Minecraft PC için var mı alınır mı? Cevaplarınızı bekliyorum.

Aylık 30 tl çok uygun discord nitro alırsanız 2 aylık bedava game pass veriyor

Kesinlikle alınır birkaç yıl önce xbox'ım varkende fiyatlar aynıydı zam gelir muhtemelen.

Eğer çok sıkı oyuncuysanız müşteri hizmetlerini arayıp birkaç yıllık almak mantıklı olabilir.(Hatta 2 kişi ortak girilebiliyor olması lazım ama araştırılmalı.)

Alınır. Sosyal'de 2 aylık Ultimate deneme kodları satılıyor. 10-20TL arası.

Hocam listesine bakın oyunların. Burada tek tek sorarsanız ömrümüz biter.

Nasıl yani hocam 1 aylık Nitro aldımmı 2 aylık Game passmı veriyor.

Nereden ulaşabilirim hocam.
Evet öyle ben geçen hafta aldım geldi bitmişse felan ama suçlamayınız lütfen ?!?!?!

Nasıl yani hocam 1 aylık Nitro aldımmı 2 aylık Game passmı veriyor.

Nereden ulaşabilirim hocam.
Xbox game pass yazıp kendi sistesine girin yazıları okursanız önünze çıkar

Evet öyle ben geçen hafta aldım geldi bitmişse falan ama suçlamayınız lütfen?

Xbox Game Pass yazıp kendi sistesine girin yazıları okursanız önünze çıkar.

Sıkıntı yok hocam büyük bir ihtimal zaten Nitro almam.

Teşekkürler.

Alınır hocam. Çok değil ama bir hayli hatrı sayılır güzel oyun var. Güven sıkıntısı yaşamazsan internetten sınırsız Game Pass satan kişiler var. Ortak Microsoft Mağaza hesabını kullanıp, kendi Xbox hesabınız ile oyunları oynayabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…