Çözüldü Xbox Game Pass alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GamerOyuncu

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RAM:16 GB
EKRAN KARTI:RTX 3050 LAPTOP GPU
SSD KAPASITESI:512 GB
IŞLETIM SISTEMI:WINDOWS 10
Meslek
Öğrenci
Merhaba uzun süredir kanalım için oyun videoları arıyordum ama çok pahalıydı. Birkaç gün sonra Xbox Game Pass ile karşılaştım. Ancak alsammı karar veremedim. Normalde D&R da 1 ve 3 aylık Xbox Game Pass Ultimate vardı. Ancak aldığım oyunların gideceğini duyduktan sonra. Aylık almak aklıma geldi. Xbox Game Pass almalı mıyım? (bu arada herhangi biri olabilir yani normal ve Ultimate) (2.not: Xbox'a sahip olmadığım için PC'den oynayacağım)

Kabasakal üzerinden 100 TL'ye satın alabilirsiniz.

Kaç ay boyunca almayı düşünüyorsunuz.
PC için Normal yeterli diye biliyorum ultimate olunca bilgisayar + konsol oluyor diye biliyorum.

Kaç ay boyunca almayı düşünüyorsunuz.
PC için Normal yeterli diye biliyorum ultimate olunca bilgisayar + konsol oluyor diye biliyorum.
Ben aylık vb almayacağım. Bende hep kalsın. (1 aylık veya 1 yıllık vb değil)@CS Relboron

Aylık bir servis bu. Bir de ucuz zaten. 159 TL verip deneyin, bir şey olmaz. Gerçekten 1.5 dürüm parası, üzücü ama öyle.

Kalıcı olsun istiyorsanız da oyunları satın almanız lazım.

Şöyle bir şey buldum. Xbox yerine almalı mıyım? Çünkü sadece PC de oynayacağım

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240601_125419_Chrome.jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 77
O zaman ben bunu almalıyım. Çünkü Xbox konsolum yok

O zaman ben bunu almalıyım. Çünkü Xbox konsolum yokEki Görüntüle 2210351
Evet, bunu alacaksınız eğer istiyorsanız. 1 aylık deneyin, bakın. Beğenmezseniz iptal edin. Beğendiğiniz oyunları da satın alabilirsiniz. Eski oyunlar çok ucuz.

Ama bazı sitelerde hesaplar satılıyor 25 TL'ye. O işlere bulaşabilirsiniz ama ne olduğu belli değil. Çoğu çalıntı hesap. Veya 100 TL'ye kod satılıyordu Kabasakal gibi bir yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…