Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.623 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #11 GamerOyuncu dedi: Ben aylık vb almayacağım. Bende hep kalsın. (1 aylık veya 1 yıllık vb değil)@CS Relboron Genişletmek için tıkla... O zaman sürekli ayda 160tl ödeme yapmanız gerekiyor maalesef ki.
GamerOyuncu dedi: Ben aylık vb almayacağım. Bende hep kalsın. (1 aylık veya 1 yıllık vb değil)@CS Relboron Genişletmek için tıkla... O zaman sürekli ayda 160tl ödeme yapmanız gerekiyor maalesef ki.
GamerOyuncu Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Sistem Özellikleri RAM:16 GB EKRAN KARTI:RTX 3050 LAPTOP GPU SSD KAPASITESI:512 GB IŞLETIM SISTEMI:WINDOWS 10 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Haziran 2024 #12 alasakarama dedi: Evet, bunu alacaksınız eğer istiyorsanız. 1 aylık deneyin, bakın. Beğenmezseniz iptal edin. Beğendiğiniz oyunları da satın alabilirsiniz. Eski oyunlar çok ucuz. Genişletmek için tıkla... Tek bir sorum var. Bu abonelik yenilendikçe bende hala kalacak mı?
alasakarama dedi: Evet, bunu alacaksınız eğer istiyorsanız. 1 aylık deneyin, bakın. Beğenmezseniz iptal edin. Beğendiğiniz oyunları da satın alabilirsiniz. Eski oyunlar çok ucuz. Genişletmek için tıkla... Tek bir sorum var. Bu abonelik yenilendikçe bende hala kalacak mı?
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.186 Çözümler 31 1 Haziran 2024 #13 GamerOyuncu dedi: Tek bir sorum var. Bu abonelik yenilendikçe bende hala kalacak mı? Genişletmek için tıkla... Her ay para verdiğiniz sürece kalacak hepsi sizde. İstediğiniz kadar oynayabileceksiniz. Önceki yoruma da bir ekleme yaptım, ona da bakın. Seçenekleriniz arasında olsun diye ekledim.
GamerOyuncu dedi: Tek bir sorum var. Bu abonelik yenilendikçe bende hala kalacak mı? Genişletmek için tıkla... Her ay para verdiğiniz sürece kalacak hepsi sizde. İstediğiniz kadar oynayabileceksiniz. Önceki yoruma da bir ekleme yaptım, ona da bakın. Seçenekleriniz arasında olsun diye ekledim.
GamerOyuncu Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Sistem Özellikleri RAM:16 GB EKRAN KARTI:RTX 3050 LAPTOP GPU SSD KAPASITESI:512 GB IŞLETIM SISTEMI:WINDOWS 10 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Haziran 2024 #14 Tmm teşekkür ederim