Javulous Kilopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 742 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Aralık 2019 #1 Şu hatayı neden alıyorum? Kart bilgilerini tamamen doğru girdim.
alper9335 Kilopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 950 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2019 #2 Kart internet alış verişine kapalı olabilir. Artı 0 Eksi
ahmed ensar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 1.081 Makaleler 7 Çözümler 6 15 Aralık 2019 #3 Girdiğin kart 3D özelliği varsa ve Microsoft desteklemiyorsa bu hata gelebilir. Artı 0 Eksi
KS KS Javulous Kilopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 742 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Aralık 2019 #4 alper9335 dedi: Kart internet alış verişine kapalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok açık hepsi. Hem yurt içi hem yurt dışı. Alışveriş de yapıyorum internetten. ahmed ensar dedi: Girdiğin kart 3D özelliği varsa ve Microsoft desteklemiyorsa bu hata gelebilir. Genişletmek için tıkla... Sanıyorum 3D var. Ama bu yüzden olması Microsoft'un terbiyesizliği olur. Kaldı ki çok fazla insan 3D secure kullanıyordur. Artı 0 Eksi
alper9335 dedi: Kart internet alış verişine kapalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok açık hepsi. Hem yurt içi hem yurt dışı. Alışveriş de yapıyorum internetten. ahmed ensar dedi: Girdiğin kart 3D özelliği varsa ve Microsoft desteklemiyorsa bu hata gelebilir. Genişletmek için tıkla... Sanıyorum 3D var. Ama bu yüzden olması Microsoft'un terbiyesizliği olur. Kaldı ki çok fazla insan 3D secure kullanıyordur.