musa67musa Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 458 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #1 Game Pass alırken bu kartın bilgileri eşlemiyor diye hata veriyor. Papara ile almaya çalışıyorum sanal kart ile normal kart ile de denedim sonuç aynı.
Game Pass alırken bu kartın bilgileri eşlemiyor diye hata veriyor. Papara ile almaya çalışıyorum sanal kart ile normal kart ile de denedim sonuç aynı.
Çözüm musa67musa 16 Kasım 2023 Sorunu çözdüm arkadaşlar hesabın profiline girip oradan kartı ekliyorsunuz sonra yine satın alma sayfasına gelip direkt abone ol diyorsunuz.
Sorunu çözdüm arkadaşlar hesabın profiline girip oradan kartı ekliyorsunuz sonra yine satın alma sayfasına gelip direkt abone ol diyorsunuz.
HollowBuko Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #2 Farklı bir karttan denedim oldu imkanın varsa farklı bir karttan dene. Artı 0 Eksi
KS KS musa67musa Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 458 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #3 Sorunu çözdüm arkadaşlar hesabın profiline girip oradan kartı ekliyorsunuz sonra yine satın alma sayfasına gelip direkt abone ol diyorsunuz. Artı 0 Eksi Çözüm
Sorunu çözdüm arkadaşlar hesabın profiline girip oradan kartı ekliyorsunuz sonra yine satın alma sayfasına gelip direkt abone ol diyorsunuz.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.222 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Kasım 2023 #4 Çözüldü: Xbox "girdiğiniz bilgileri kontrol edin. Bu kartın bilgileri ile eşleşmiyor" hatası 1 aylık 5, 90'a Xbox Game Pass üyeliği almak istedim lakin aşağıda bıraktığım resimdeki hatayı alıyorum. 2 farklı kartla denedim lakin sonuç aynı. Siteden de yapmaya çalıştım olmadı. Hatanın sebebi nedir? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Çözüldü: Xbox "girdiğiniz bilgileri kontrol edin. Bu kartın bilgileri ile eşleşmiyor" hatası 1 aylık 5, 90'a Xbox Game Pass üyeliği almak istedim lakin aşağıda bıraktığım resimdeki hatayı alıyorum. 2 farklı kartla denedim lakin sonuç aynı. Siteden de yapmaya çalıştım olmadı. Hatanın sebebi nedir? www.technopat.net