Xbox Game Pass almak mantıklı mı?

arr05

Hectopat
Yer
Tanrı Dağı
Daha fazla  
Arkadaşlar aranızda kullanan varsa birkaç sorum olacak;

1-) Oyunlar ne kadar süre için oynanabiliyor yani hikayeli oyunlarda oyunu bitirmeden oyun gidiyor mu?
2-) Oyunlar hangi platform üzerinden oynanabiliyor?
3-) Kullanan arkadaşlar memnun musunuz?

Yanıtlarsanız sevinirim bu arada söylediklerim PC kullanıcıarı için.

1-) Aboneliğin süresince istediğin kadar oynayabilirsin.
2-) PC ve Xbox üzerinden.
3-) 3 ay kullandım, istediğim oyunları bıkana kadar oynadım ve iptal ettirdim, memnunum.

Not: Aboneliği sanal kartım üzerinden yapmıştım, 3 ay sonunda sanal kartı sildim, birkaç kez mail gelmiş ödeme alınamadığı için iptal olacağına dair, ancak 1.5 aydır ödeme alınmadığı halde Forza Horizon 4 hala oynanabiliyordu aboneliği iptal ettirmeden önce, sanırım bir açık :D

Oyunlar Xbox'ın kendi platformundan oynanıyor eğer düzenli oyun oynayan biri isen ayda birkaç oyun bitirebilirsin. Ben birkaç ay kullandım ve mutluyum.

Xbox ve PC'de kullanabilirsin. Sistem şöyle çalışıyor aboneliğin devam ettikçe oyunları oynama imkanın var. Bu sistem çok akıllıca :) Oyunu orijinal olarak senin sahip olacağın şekilde yapmıyor sadece orijinal indirme imkanı ve sınırlı süre oynama imkanı sunuyor. Aboneliği kesersen örneğin 1 aylık abonelik aldın ve kredi kartından aylık abonelik yenilemesini kapattın. O tarih sona erince ne oyun indirebilirsin ordan ne de oynayabilirsin. İndirilmiş oyunu da oynayamazsın :)

Ben kullandım yararlı olduğunu düşünüyorum örneğin Game Pass'e RDR 2 gelecek 1 aylık üyelik süresinde oyunu yükleyip oynayıp bitirebilirsiniz vs.

Arkadaşlar aranızda kullanan varsa birkaç sorum olacak;

1-) Oyunlar ne kadar süre için oynanabiliyor yani hikayeli oyunlarda oyunu bitirmeden oyun gidiyor mu?
2-) Oyunlar hangi platform üzerinden oynanabiliyor?
3-) Kullanan arkadaşlar memnun musunuz?

Yanıtlarsanız sevinirim bu arada söylediklerim PC kullanıcıarı için.
Çok mantıklı.

Bence almak mantıklı. 5.90 TL gibi bir fiyata bir sürü oyun oynayabiliyorsunuz. Çoğu da güzel oyunlar. Oyunları Microsoft Store'den ya da Xbox'un uygulamasından indiriliyor veya başlatılabiliyor. Hikayeli hikayesiz fark etmez üyeliğin dolduğu zaman üyeliğini yenileyene kadar oyunu oynayamazsın.

Xbox ve PC'de kullanabilirsin. Sistem şöyle çalışıyor aboneliğin devam ettikçe oyunları oynama imkanın var. Bu sistem çok akıllıca :) Oyunu orijinal olarak senin sahip olacağın şekilde yapmıyor sadece orijinal indirme imkanı ve sınırlı süre oynama imkanı sunuyor. Aboneliği kesersen örneğin 1 aylık abonelik aldın ve kredi kartından aylık abonelik yenilemesini kapattın. O tarih sona erince ne oyun indirebilirsin ordan ne de oynayabilirsin. İndirilmiş oyunu da oynayamazsın :)

Oyunlar Game Pass'ten kalkıyor mu peki?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı