K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 15 Eylül 2020 #21 Taptic dedi: Ben sadece Forza için alıyorum. Buna bile değiyor. Genişletmek için tıkla... Flight Simulator da deneyin derim Forza'dan sıkılınca.
Taptic dedi: Ben sadece Forza için alıyorum. Buna bile değiyor. Genişletmek için tıkla... Flight Simulator da deneyin derim Forza'dan sıkılınca.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 15 Eylül 2020 #22 kerb dedi: Flight Simulator da deneyin derim Forza'dan sıkılınca. Genişletmek için tıkla... Forza’dan sıkılmam büyük ihtimalle de benim oyuna çok vaktim olmuyor uzun süredir. Oynaması kolay ve çerez niyetine tüketilecek şeyler lazım bana. Simülatörle başa çıkamam ben.
kerb dedi: Flight Simulator da deneyin derim Forza'dan sıkılınca. Genişletmek için tıkla... Forza’dan sıkılmam büyük ihtimalle de benim oyuna çok vaktim olmuyor uzun süredir. Oynaması kolay ve çerez niyetine tüketilecek şeyler lazım bana. Simülatörle başa çıkamam ben.
Loky Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 88 17 Eylül 2020 #23 Esperoja dedi: Xbox Game Pass'e eklenecek EA play ve fiyatı da artacak Xbox Game Pass'in. Genişletmek için tıkla... Bunun için herhangi bir tarih verildi mi? Ya da belli bir zaman konuşuluyor mu bilgilendirirseniz sevinirim
Esperoja dedi: Xbox Game Pass'e eklenecek EA play ve fiyatı da artacak Xbox Game Pass'in. Genişletmek için tıkla... Bunun için herhangi bir tarih verildi mi? Ya da belli bir zaman konuşuluyor mu bilgilendirirseniz sevinirim
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 17 Eylül 2020 #24 Loky dedi: Bunun için herhangi bir tarih verildi mi? Ya da belli bir zaman konuşuluyor mu bilgilendirirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... Kasım 10'da EA play eklenecek ve bu gün betadan çıkması bekleniyor fiyat 30 TL olacak.
Loky dedi: Bunun için herhangi bir tarih verildi mi? Ya da belli bir zaman konuşuluyor mu bilgilendirirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... Kasım 10'da EA play eklenecek ve bu gün betadan çıkması bekleniyor fiyat 30 TL olacak.
SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.231 Çözümler 3 17 Eylül 2020 #25 Xbox eplay de fifa 20 fotosu var ama oyunun kendisi yok