mor ekmek Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 21 Haziran 2021 #11 F16C dedi: Live Gold diye bir şey lazım değil. Zaten öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... DarkReader dedi: Bilgisayarda yok o dilediğin gibi Online oynayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi için Carrefoursa'dan Coca-Cola lime almıştım siyah kapaklı. Game Pass 1 aylık kod vermişti bugün. Kara kara düşünüyordum. F16C dedi: Live Gold diye bir şey lazım değil. Zaten öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Var öyle bir şey.
F16C dedi: Live Gold diye bir şey lazım değil. Zaten öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... DarkReader dedi: Bilgisayarda yok o dilediğin gibi Online oynayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi için Carrefoursa'dan Coca-Cola lime almıştım siyah kapaklı. Game Pass 1 aylık kod vermişti bugün. Kara kara düşünüyordum. F16C dedi: Live Gold diye bir şey lazım değil. Zaten öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Var öyle bir şey.
F F16C Decapat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 2.150 Makaleler 2 Çözümler 12 21 Haziran 2021 #12 mor ekmek dedi: Var öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda yok.
mor ekmek Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 21 Haziran 2021 #13 F16C dedi: Bilgisayarda yok. Genişletmek için tıkla... Evet.
Zeus_Z27 Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 209 Yer Türkiye istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2021 #14 mor ekmek dedi: Bence değmez. Online oynamak için Live Gold üyeliği lazım. O parayla Steam'den oyun alırım her ay Online oynarım. Zaten pek oyun yok Game Pass'te. Edit: Arkadaşlar neden hahaha atıyorsunuz fikrimi söyledin sadece. Genişletmek için tıkla... Steam fanboyu seni bu arkadaşı dinlemenizi tavsiye etmiyorum almaya değer kesinlikle hayatında Game Pass kullanmamış arkadaşları dinlemeyin.
mor ekmek dedi: Bence değmez. Online oynamak için Live Gold üyeliği lazım. O parayla Steam'den oyun alırım her ay Online oynarım. Zaten pek oyun yok Game Pass'te. Edit: Arkadaşlar neden hahaha atıyorsunuz fikrimi söyledin sadece. Genişletmek için tıkla... Steam fanboyu seni bu arkadaşı dinlemenizi tavsiye etmiyorum almaya değer kesinlikle hayatında Game Pass kullanmamış arkadaşları dinlemeyin.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 21 Haziran 2021 #15 Değer bence içinde çok güzel ve kaliteli oyunlar var bende almayı düşünüyorum.
lz8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 1.155 Çözümler 1 21 Haziran 2021 #16 mor ekmek dedi: Teşekkürler bilgi için Carrefoursa'dan Coca-Cola lime almıştım siyah kapaklı. Game Pass 1 aylık kod vermişti bugün. Kara kara düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam çok saçma bir soru olacak ama Coca Cola Lime ne kadar? Ona göre bir sürü doldurcam.
mor ekmek dedi: Teşekkürler bilgi için Carrefoursa'dan Coca-Cola lime almıştım siyah kapaklı. Game Pass 1 aylık kod vermişti bugün. Kara kara düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam çok saçma bir soru olacak ama Coca Cola Lime ne kadar? Ona göre bir sürü doldurcam.
mor ekmek Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 21 Haziran 2021 #17 Zeus_Z27 dedi: Steam fanboyu seni bu arkadaşı dinlemenizi tavsiye etmiyorum almaya değer kesinlikle hayatında Game Pass kullanmamış arkadaşları dinlemeyin. Genişletmek için tıkla... Kardeşim kendi fikrimi savundum fanboyluk ne alaka? Bana göre oyun çeşitliliği az ve oyunlar güzel değil o kadar. lz8 dedi: Hocam çok saçma bir soru olacak ama Coca Cola Lime ne kadar? Ona göre bir sürü doldurcam. Genişletmek için tıkla... 1 litresi 5.50 tl
Zeus_Z27 dedi: Steam fanboyu seni bu arkadaşı dinlemenizi tavsiye etmiyorum almaya değer kesinlikle hayatında Game Pass kullanmamış arkadaşları dinlemeyin. Genişletmek için tıkla... Kardeşim kendi fikrimi savundum fanboyluk ne alaka? Bana göre oyun çeşitliliği az ve oyunlar güzel değil o kadar. lz8 dedi: Hocam çok saçma bir soru olacak ama Coca Cola Lime ne kadar? Ona göre bir sürü doldurcam. Genişletmek için tıkla... 1 litresi 5.50 tl
Zeus_Z27 Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 209 Yer Türkiye istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2021 #18 mor ekmek dedi: Kardeşim kendi fikrimi savundum fanboyluk ne alaka? Bana göre oyun çeşitliliği az ve oyunlar güzel değil o kadar. Genişletmek için tıkla... Witcher 3 Doom Red Dead redeption 2 gibi onlarca oyun bulunuyor ve sen oyunların kalitesiz olduğunu iddia ediyorsun ok boomer.
mor ekmek dedi: Kardeşim kendi fikrimi savundum fanboyluk ne alaka? Bana göre oyun çeşitliliği az ve oyunlar güzel değil o kadar. Genişletmek için tıkla... Witcher 3 Doom Red Dead redeption 2 gibi onlarca oyun bulunuyor ve sen oyunların kalitesiz olduğunu iddia ediyorsun ok boomer.
mor ekmek Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 21 Haziran 2021 #19 Zeus_Z27 dedi: Witcher 3 Doom Red Dead redeption 2 gibi onlarca oyun bulunuyor ve sen oyunların kalitesiz olduğunu iddia ediyorsun ok boomer. Genişletmek için tıkla... Her oyun kötü mü dedim? Aralarında illaki RDR2 gibi güzel oyunlar vardır. Fakat Witcher ve Doom oyunlarını ben sevmiyorum mesela.
Zeus_Z27 dedi: Witcher 3 Doom Red Dead redeption 2 gibi onlarca oyun bulunuyor ve sen oyunların kalitesiz olduğunu iddia ediyorsun ok boomer. Genişletmek için tıkla... Her oyun kötü mü dedim? Aralarında illaki RDR2 gibi güzel oyunlar vardır. Fakat Witcher ve Doom oyunlarını ben sevmiyorum mesela.