Ergins Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ocak 2021 #1 Xbox Game Pass aldım ama Nitro gözükmüyor yaşımı 2000 olarak kaydettim ama hala gözükmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2021
legendrewbo Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 735 Çözümler 7 Yer İstanbul 16 Ocak 2021 #2 Çünkü Nitro desteği bitti
Blera Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 816 Çözümler 5 Yer Sibirya Dağları'na tırmanıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #3 legendrewbo dedi: Çünkü Nitro desteği bitti Genişletmek için tıkla... Hayır devam ediyor son gün.
K KaanGrkemKaya Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #4 Ergins dedi: Xbox Game Pass aldım ama Nitro gözükmüyor yaşımı 2000 olarak kaydettim ama hala gözükmüyor. Eki Görüntüle 839031 Genişletmek için tıkla... Discord Nitro alabilmek için Game Pass in Ultimate sürümünü satın alman gerek diye biliyorum.
Ergins dedi: Xbox Game Pass aldım ama Nitro gözükmüyor yaşımı 2000 olarak kaydettim ama hala gözükmüyor. Eki Görüntüle 839031 Genişletmek için tıkla... Discord Nitro alabilmek için Game Pass in Ultimate sürümünü satın alman gerek diye biliyorum.
legendrewbo Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 735 Çözümler 7 Yer İstanbul 16 Ocak 2021 #5 Blera dedi: Hayır devam ediyor son gün. Eki Görüntüle 839064 Genişletmek için tıkla... ben bitti diye biliyordum
Blera dedi: Hayır devam ediyor son gün. Eki Görüntüle 839064 Genişletmek için tıkla... ben bitti diye biliyordum
Blera Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 816 Çözümler 5 Yer Sibirya Dağları'na tırmanıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #6 legendrewbo dedi: ben bitti diye biliyordum Genişletmek için tıkla... Hatta bunu devam ettirme ihtimalleri var çünkü bir öncekini de uzatmışlardı ama belki bitmiş olabilir şu an kendinde nitro olmayan biri bakabilir mi?
legendrewbo dedi: ben bitti diye biliyordum Genişletmek için tıkla... Hatta bunu devam ettirme ihtimalleri var çünkü bir öncekini de uzatmışlardı ama belki bitmiş olabilir şu an kendinde nitro olmayan biri bakabilir mi?
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 16 Ocak 2021 #7 Game Pass for PC mı aldın yoksa Ultimate'mi?
Blera Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 816 Çözümler 5 Yer Sibirya Dağları'na tırmanıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #8 MESs¹¹ dedi: Game Pass for PC mı aldın yoksa Ultimate'mi? Genişletmek için tıkla... Ultimate alıp almaması önemli değil zaten direk avantajlarda gözükmüyormuş.
MESs¹¹ dedi: Game Pass for PC mı aldın yoksa Ultimate'mi? Genişletmek için tıkla... Ultimate alıp almaması önemli değil zaten direk avantajlarda gözükmüyormuş.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 16 Ocak 2021 #9 Blera dedi: Ultimate alıp almaması önemli değil zaten direk avantajlarda gözükmüyormuş. Genişletmek için tıkla... Discord Nitro avantajı sadece Ultimate'e özel. Ben ilk PC için aldım. Gözükmüyordu, iade edip Ultimate aldım.
Blera dedi: Ultimate alıp almaması önemli değil zaten direk avantajlarda gözükmüyormuş. Genişletmek için tıkla... Discord Nitro avantajı sadece Ultimate'e özel. Ben ilk PC için aldım. Gözükmüyordu, iade edip Ultimate aldım.
Ergins Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ocak 2021 #10 KaanGrkemKaya dedi: Discord Nitro alabilmek için Game Pass in Ultimate sürümünü satın alman gerek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... knk alıcam da gözükmüyor alıncamı gözükecek KaanGrkemKaya dedi: Discord Nitro alabilmek için Game Pass in Ultimate sürümünü satın alman gerek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... gözükmğyor ki alayım alıcamı gözükecek
KaanGrkemKaya dedi: Discord Nitro alabilmek için Game Pass in Ultimate sürümünü satın alman gerek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... knk alıcam da gözükmüyor alıncamı gözükecek KaanGrkemKaya dedi: Discord Nitro alabilmek için Game Pass in Ultimate sürümünü satın alman gerek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... gözükmğyor ki alayım alıcamı gözükecek