ksewst12 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #1 (Bu konuyu hangi kategoriye yazacağımı bulamadım) Xbox Game Pass alacağım her ay yeniliyor mu kendisi para çekiyor mu bilmek isterim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2021
(Bu konuyu hangi kategoriye yazacağımı bulamadım) Xbox Game Pass alacağım her ay yeniliyor mu kendisi para çekiyor mu bilmek isterim.
asosipoero Centipat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 602 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #2 ksewst12 dedi: (Bu konuyu hangi kategoriye yazacağımı bulamadım) Xbox Game Pass alacağım her ay yeniliyor mu kendisi para çekiyor mu bilmek isterim. Genişletmek için tıkla... Aboneliği siz iptal etmezseniz her ay para çeker hocam.
ksewst12 dedi: (Bu konuyu hangi kategoriye yazacağımı bulamadım) Xbox Game Pass alacağım her ay yeniliyor mu kendisi para çekiyor mu bilmek isterim. Genişletmek için tıkla... Aboneliği siz iptal etmezseniz her ay para çeker hocam.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.088 Makaleler 4 Çözümler 20 5 Kasım 2021 #3 Alıp aboneliği iptal edersen çekmez bir ay kullanırsın, eğer abonelik iptali yapmazsan çeker.
tNcr Kilopat Katılım 20 Mart 2015 Mesajlar 318 Çözümler 1 5 Kasım 2021 #4 Paketleri mevcut 6 ay 12 ay gibi ya da yenilenen paketler var size hangisi uygunsa ondan alabilirsiniz 12 aylık veya 6 aylık paket alırsanız orada aktif edince bir seçenek çıkıyor aktif etmesezseniz yenile olmaz.
Paketleri mevcut 6 ay 12 ay gibi ya da yenilenen paketler var size hangisi uygunsa ondan alabilirsiniz 12 aylık veya 6 aylık paket alırsanız orada aktif edince bir seçenek çıkıyor aktif etmesezseniz yenile olmaz.