ErenAlonso Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #1 Bugün EA App üzeirden indirmeye çalıştım ancak fotoğrafta gördüğünüz gibi 2 saattir bu ekranda kaldı bu sorunu nasıl çözebiliriz? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (82).png 443,2 KB · Görüntüleme: 81
Bugün EA App üzeirden indirmeye çalıştım ancak fotoğrafta gördüğünüz gibi 2 saattir bu ekranda kaldı bu sorunu nasıl çözebiliriz?
OnuRBayraM Kilopat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 319 Çözümler 6 11 Haziran 2022 #2 ErenAlonso dedi: Bugün EA App üzeirden indirmeye çalıştım ancak fotoğrafta gördüğünüz gibi 2 saattir bu ekranda kaldı bu sorunu nasıl çözebiliriz? Genişletmek için tıkla... Origin'de bu şekilde bir sorunum olmuştu yönetici çalıştırdıktan sonra beklemeyip hemen indirme işlemine geçmişti, deneyin isterseniz. Artı 0 Eksi
ErenAlonso dedi: Bugün EA App üzeirden indirmeye çalıştım ancak fotoğrafta gördüğünüz gibi 2 saattir bu ekranda kaldı bu sorunu nasıl çözebiliriz? Genişletmek için tıkla... Origin'de bu şekilde bir sorunum olmuştu yönetici çalıştırdıktan sonra beklemeyip hemen indirme işlemine geçmişti, deneyin isterseniz.