venom94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.221 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #1 Xbox Game Pass aldım. Battlefield indireceğim. EA Play'a yönlendiriyor, her neyse şifremi vs giriyorum. Hiçbir şekilde kabul etmiyor. İndiremiyorum bir türlü. Yok mudur bir çözümü? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2022
Xbox Game Pass aldım. Battlefield indireceğim. EA Play'a yönlendiriyor, her neyse şifremi vs giriyorum. Hiçbir şekilde kabul etmiyor. İndiremiyorum bir türlü. Yok mudur bir çözümü?
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 6 Ekim 2022 #2 EA play bilgisayarda yüklü ve Xbox ile giriş yapıyorsan olması lazım. Püf noktası xbox ile giriş yapman.
EA play bilgisayarda yüklü ve Xbox ile giriş yapıyorsan olması lazım. Püf noktası xbox ile giriş yapman.
venom94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.221 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #3 Criesley dedi: EA play bilgisayarda yüklü ve Xbox ile giriş yapıyorsan olması lazım. Püf noktası xbox ile giriş yapman. Genişletmek için tıkla... Yok olmuyor başka ekstra bir sayfa açıyor. Oradada sifrelerimi giriyorum kabul etmiyor
Criesley dedi: EA play bilgisayarda yüklü ve Xbox ile giriş yapıyorsan olması lazım. Püf noktası xbox ile giriş yapman. Genişletmek için tıkla... Yok olmuyor başka ekstra bir sayfa açıyor. Oradada sifrelerimi giriyorum kabul etmiyor
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 6 Ekim 2022 #4 Başka bir yol bilmiyorum hocam. Xbox hesabınız ile girerseniz game pass o hesapta aktif ise oynanır bu konuda ea ya ticket açabilirsiniz.
Başka bir yol bilmiyorum hocam. Xbox hesabınız ile girerseniz game pass o hesapta aktif ise oynanır bu konuda ea ya ticket açabilirsiniz.
berkyoztrk Megapat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 950 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #5 @venom94 Çok sıkıntı bir yol günlerdir onunla uğraşıyorum FIFA da aynı şekilde oluyor bug olası bir durum olabilir bekleyip göreceğiz.
@venom94 Çok sıkıntı bir yol günlerdir onunla uğraşıyorum FIFA da aynı şekilde oluyor bug olası bir durum olabilir bekleyip göreceğiz.
venom94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.221 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #6 berkyoztrk dedi: @venom94 Çok sıkıntı bir yol günlerdir onunla uğraşıyorum FIFA da aynı şekilde oluyor bug olası bir durum olabilir bekleyip göreceğiz. Genişletmek için tıkla... İyi tek değilmişim. Hocam çözersen bana da yazar mısın? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2022
berkyoztrk dedi: @venom94 Çok sıkıntı bir yol günlerdir onunla uğraşıyorum FIFA da aynı şekilde oluyor bug olası bir durum olabilir bekleyip göreceğiz. Genişletmek için tıkla... İyi tek değilmişim. Hocam çözersen bana da yazar mısın?