Xbox Game Pass bittikten sonra yüklü kalan oyunlar

• Konuyu başlatan Cordy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 4.746
İşletim sistemi
Windows 10

Cordy

Hectopat
Daha fazla  
Xbox Game Pass'den indirdiğim birkaç oyun var ayın 27'sinde Game Pass'im bitiyor yüklü kalan oyunlar ne olacak? Kullanılmaz hale mi gelecek? Yoksa karttan para mı çekilecek veya oyunlar kalacak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox Game Pass'den indirdiğim birkaç oyun var ayın 27'sinde Game Pass'im bitiyor yüklü kalan oyunlar ne olacak? Kullanılmaz hale mi gelecek? Yoksa karttan para mı çekilecek veya oyunlar kalacak mı?
Yüklü olan oyunlar duracak. Tekrar Gamepass aldığınızda kullanabilirsiniz. Karttan otomatik para çekmeyi kapatmadıysanız çeker.

Hocam, oyunlar kalır. Üyelik iptal edilmediği takdirde yenilenir. Kartta para olmazsa, oyunları oynayamazsınız. Oyunlar kendi kendine silinmez.

Hocam, oyunlar kalır. Üyelik iptal edilmediği takdirde yenilenir. Kartta para olmazsa, oyunları oynayamazsınız. Oyunlar kendi kendine silinmez.
Ben zaten orda kullanılmaz hale mi gelecek dedim peki eğer uygulamaları USB ye aktarıp geri yüklersem oyunları oynayabilir miyim?

Yüklü kalan oyunlar yüklü kalmaya devam edecek, fakat oynamayacaksın. Birkaç gün sonra kartınızdan para çekmeye çalışacak Microsoft. Ve bunu size Mail yoluyla bildirecek. Eğer kartınızda yeterli miktarda bakiye yoksa işlemin gerçekleşmediğini haber verecek.

Microsoft, siz Gamepass üyeliğinizi yenilemek istemeseniz bile sürekli kartınızdan para çekmeye çalışacak. Bu yüzden, eğer istemiyorsanız aboneliğinizi iptal ettirebilirsiniz.

Öyle bir seçenek yok hocam. Oyunlar USB'ye atılamaz.

Zaten aldığım ilk günden iptal ettim.
Öyle bir seçenek yok hocam. Oyunlar USB'ye atılamaz.
Denediniz mi? İnternette bir kaç video var bununla ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…