SlaxcN Kilopat Katılım 27 Aralık 2017 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #1 Başlıkta da belirtiğim gibi Control hariç hepsi iniyor ama Control hata veriyor. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (1).png 591,6 KB · Görüntüleme: 81 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2021
Çözüm SlaxcN 20 Temmuz 2021 Söyle çözdüm Xbox verilerini sıfırladım oturumu kapattım 1 gün bekledikten sonra oturum açtım oldu.
Ainnt Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 882 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #2 Sunucu kaynaklı bir sorun diye biliyorum yanılmıyorsam. Başka bi zamanda tekrar indirmeyi dene. Bende de oluyordu. Bikaç gün sonra denediğimde indirmiştim. Xbox Support support.xbox.com Artı 0 Eksi
Sunucu kaynaklı bir sorun diye biliyorum yanılmıyorsam. Başka bi zamanda tekrar indirmeyi dene. Bende de oluyordu. Bikaç gün sonra denediğimde indirmiştim. Xbox Support support.xbox.com
Captain Jhon Price Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 211 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #3 Game pass oyunlarını xbox uygulamasından indirin microsoft store'dan biraz daha iyi. Artı 0 Eksi
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 20 Temmuz 2021 #4 Captain Jhon Price dedi: Game pass oyunlarını xbox uygulamasından indirin microsoft store'dan biraz daha iyi. Genişletmek için tıkla... Xbox'dan indirince zaten Microsoft Store'dan indiriyor arka planda. Artı 0 Eksi
Captain Jhon Price dedi: Game pass oyunlarını xbox uygulamasından indirin microsoft store'dan biraz daha iyi. Genişletmek için tıkla... Xbox'dan indirince zaten Microsoft Store'dan indiriyor arka planda.
KS KS SlaxcN Kilopat Katılım 27 Aralık 2017 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2021 #5 Söyle çözdüm Xbox verilerini sıfırladım oturumu kapattım 1 gün bekledikten sonra oturum açtım oldu. Artı 0 Eksi Çözüm