Ragnarak Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 137 7 Kasım 2021 #1 Merhaba, C diskimde hiç yer kalmadığı için oyunlarımı D diskine kurmak istiyorum. Ayarlardan yeni dosya yükleme hedefini değiştirdim, yapmadığım şey kalmadı ama halen D diskini yükler iken göremiyorum. Ne yapmam gerekiyor acaba bilen var mı?
Merhaba, C diskimde hiç yer kalmadığı için oyunlarımı D diskine kurmak istiyorum. Ayarlardan yeni dosya yükleme hedefini değiştirdim, yapmadığım şey kalmadı ama halen D diskini yükler iken göremiyorum. Ne yapmam gerekiyor acaba bilen var mı?
cilginsharkysahilde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #2 Xbox ayarlarından oyun yükleme konumunu değiştirdiniz mi? Veya oradaki her yüklemede yükleme seçeneğini soru işaretlemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Xbox ayarlarından oyun yükleme konumunu değiştirdiniz mi? Veya oradaki her yüklemede yükleme seçeneğini soru işaretlemeyi deneyin.
KS KS Ragnarak Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 137 7 Kasım 2021 #3 cilginsharkysahilde dedi: Xbox ayarlarından oyun yükleme konumunu değiştirdiniz mi? Veya oradaki her yüklemede yükleme seçeneğini soru işaretlemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... evet, değiştirdim ama halen aynı. Artı 0 Eksi
cilginsharkysahilde dedi: Xbox ayarlarından oyun yükleme konumunu değiştirdiniz mi? Veya oradaki her yüklemede yükleme seçeneğini soru işaretlemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... evet, değiştirdim ama halen aynı.
cilginsharkysahilde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #4 Ragnarak dedi: Evet, değiştirdim ama halen aynı. Genişletmek için tıkla... Başka bir çözüm bilmiyorum ben. Xbox uygulaması güncel değilse mağazadan güncellemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Ragnarak dedi: Evet, değiştirdim ama halen aynı. Genişletmek için tıkla... Başka bir çözüm bilmiyorum ben. Xbox uygulaması güncel değilse mağazadan güncellemeyi deneyin.