Alonly Megapat Katılım 22 Eylül 2014 Mesajlar 921 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #1 Merhaba. The Outer Worlds isimli oyunu Game Pass'e dahil olmasına rağmen oynayamıyorum. Masaüstünde rahat 20 saat oynadım. Laptopa yükleyemiyorum. Yardımcı olacak var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2023
Merhaba. The Outer Worlds isimli oyunu Game Pass'e dahil olmasına rağmen oynayamıyorum. Masaüstünde rahat 20 saat oynadım. Laptopa yükleyemiyorum. Yardımcı olacak var mı?
E Eternal FİRE Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.773 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #2 Hocam zaten game pass tek cihaz için diye biliyorum .yoksa tek hesaptan herkes kullanır.Aile Paylaşım satın almanız lazım yanında.
Hocam zaten game pass tek cihaz için diye biliyorum .yoksa tek hesaptan herkes kullanır.Aile Paylaşım satın almanız lazım yanında.
Alonly Megapat Katılım 22 Eylül 2014 Mesajlar 921 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #3 Tamam hallettim yok kullanabiliyorsunuz.
kadide Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 420 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #4 Alonly dedi: Tamam hallettim yok kullanabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çözümünü de yazar mısınız?
Alonly dedi: Tamam hallettim yok kullanabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çözümünü de yazar mısınız?
Alonly Megapat Katılım 22 Eylül 2014 Mesajlar 921 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #5 Sonra oyna listesine eklerseniz oyunun install butonu aktif oluyor. Bende o şekilde çözüldü.
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #6 Alonly dedi: Sonra oyna listesine eklerseniz oyunun install butonu aktif oluyor. Bende o şekilde çözüldü. Genişletmek için tıkla... Yüksel ihtimal bir açık bu
Alonly dedi: Sonra oyna listesine eklerseniz oyunun install butonu aktif oluyor. Bende o şekilde çözüldü. Genişletmek için tıkla... Yüksel ihtimal bir açık bu