Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 17 Aralık 2022 #1 Bir hesapta Game Pass Ultimate var diğerinde bir şey yok ama oyunları buradan da oynayabiliyorum. Ama GTA 5 alınca da Game Pass olmadan hesaptan oynayabilir miyim Online? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2022
Bir hesapta Game Pass Ultimate var diğerinde bir şey yok ama oyunları buradan da oynayabiliyorum. Ama GTA 5 alınca da Game Pass olmadan hesaptan oynayabilir miyim Online?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #2 Ultimate hesap aktif olduğu sürece yanında başka hesap da olabilir. GTA V alınca hangi hesapla alınmışsa o hesaba kaydedilir.
Ultimate hesap aktif olduğu sürece yanında başka hesap da olabilir. GTA V alınca hangi hesapla alınmışsa o hesaba kaydedilir.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 17 Aralık 2022 #3 Yener K. dedi: Ultimate hesap aktif olduğu sürece yanında başka hesap da olabilir. GTA V alınca hangi hesapla alınmışsa o hesaba kaydedilir. Genişletmek için tıkla... Hocam Online için Live Gold lazım ya ondan sordum.
Yener K. dedi: Ultimate hesap aktif olduğu sürece yanında başka hesap da olabilir. GTA V alınca hangi hesapla alınmışsa o hesaba kaydedilir. Genişletmek için tıkla... Hocam Online için Live Gold lazım ya ondan sordum.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #4 Konsolda evet. Online için Live Gold veya Ultimate lazım. Sizde zaten Ultimate var. GTA V'i de buna alın derim.
Konsolda evet. Online için Live Gold veya Ultimate lazım. Sizde zaten Ultimate var. GTA V'i de buna alın derim.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 17 Aralık 2022 #5 Yener K. dedi: Konsolda evet. Online için Live Gold veya Ultimate lazım. Sizde zaten Ultimate var. GTA V'i de buna alın derim. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer hesapta Ultimate var GTA Online için diğer hesaba da Ultimate yansır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2022
Yener K. dedi: Konsolda evet. Online için Live Gold veya Ultimate lazım. Sizde zaten Ultimate var. GTA V'i de buna alın derim. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer hesapta Ultimate var GTA Online için diğer hesaba da Ultimate yansır mı?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #6 Zaten diğer hesapla kullanabiliyorsunuz. Ama oyunu diğer hesaba alırsanız sıkıntı yapabilir. Bundan emin değilim.
Zaten diğer hesapla kullanabiliyorsunuz. Ama oyunu diğer hesaba alırsanız sıkıntı yapabilir. Bundan emin değilim.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 17 Aralık 2022 #7 Yener K. dedi: Zaten diğer hesapla kullanabiliyorsunuz. Ama oyunu diğer hesaba alırsanız sıkıntı yapabilir. Bundan emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hocam ana hesabım olduğu için ondan oynamak istiyordum umarım olur.
Yener K. dedi: Zaten diğer hesapla kullanabiliyorsunuz. Ama oyunu diğer hesaba alırsanız sıkıntı yapabilir. Bundan emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hocam ana hesabım olduğu için ondan oynamak istiyordum umarım olur.