Yet26 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 95 Çözümler 1 4 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar, Xbox Game Pass alırsanız, Discord Nitro kazanıyordunuz. Kampanya uzatıldı diye haberler duydum. Acaba kampanya hala devam ediyor mu?
Arkadaşlar, Xbox Game Pass alırsanız, Discord Nitro kazanıyordunuz. Kampanya uzatıldı diye haberler duydum. Acaba kampanya hala devam ediyor mu?
eqho Kilopat Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 654 Çözümler 5 4 Ocak 2021 #3 Xbox Game Pass Ultimate'de devam ediyor diye biliyorum.
Pawl_o Picopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 95 4 Ocak 2021 #4 Şu an sadece Discord Nitro alana bedava Xbox Game Pass for PC diye bir kampanya var. -ECHO- dedi: Xbox Game Pass Ultimate'de devam ediyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla...
Şu an sadece Discord Nitro alana bedava Xbox Game Pass for PC diye bir kampanya var. -ECHO- dedi: Xbox Game Pass Ultimate'de devam ediyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla...
pastalicikolata Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 561 Çözümler 3 4 Ocak 2021 #5 Yet26 dedi: Arkadaşlar, Xbox Game Pass alırsanız, Discord Nitro kazanıyordunuz. Kampanya uzatıldı diye haberler duydum. Acaba kampanya hala devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Ultimate'de devam ediyor.
Yet26 dedi: Arkadaşlar, Xbox Game Pass alırsanız, Discord Nitro kazanıyordunuz. Kampanya uzatıldı diye haberler duydum. Acaba kampanya hala devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Ultimate'de devam ediyor.
Pawl_o Picopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 95 4 Ocak 2021 #6 pastalicikolata dedi: Ultimate'te devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Ama 6 TL değil.
genco2.1 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #7 Pawl_o dedi: Ama 6 tl değil . Genişletmek için tıkla... Dostum komik bişey var da biz mi görmüyoruz.
Pawl_o Picopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 95 4 Ocak 2021 #8 Yanlış yazdım genco2.1 dedi: Dostum komik bişey var da biz mi görmüyoruz. Genişletmek için tıkla...
Yet26 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 95 Çözümler 1 4 Ocak 2021 #9 Xbox Game Pass Ultimate alana Discord Nitro bedava mı? İlk ay 5.99TL kampanyası da bitmiş sanırım
Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.162 Çözümler 8 4 Ocak 2021 #10 Yet26 dedi: Arkadaşlar, Xbox Game Pass alırsanız, Discord Nitro kazanıyordunuz. Kampanya uzatıldı diye haberler duydum. Acaba kampanya hala devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1.5 hafta önce Game Pass sayesinde bedava Discord almıştım şimdi bitmiş olabilir. Yardımcı olduysam çözüm olarak seçebilirsin.
Yet26 dedi: Arkadaşlar, Xbox Game Pass alırsanız, Discord Nitro kazanıyordunuz. Kampanya uzatıldı diye haberler duydum. Acaba kampanya hala devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1.5 hafta önce Game Pass sayesinde bedava Discord almıştım şimdi bitmiş olabilir. Yardımcı olduysam çözüm olarak seçebilirsin.