Y ycrour Kilopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #1 Merhaba herhangi bir oyunu yüklemek istediğimde disk seçme ekranı gelmiyor bir sürücü seçin ekranında takılıyor. Oyunu yüklemiyorum daha önce başına gelen çözebilen var mı?
Merhaba herhangi bir oyunu yüklemek istediğimde disk seçme ekranı gelmiyor bir sürücü seçin ekranında takılıyor. Oyunu yüklemiyorum daha önce başına gelen çözebilen var mı?
Çözüm Y Y ycrour 16 Nisan 2022 uksenk dedi: Hocam islemi uyguladıktan sonra disk seçme ekranımı gelmiyor oyun yuklemeyi denediniz mi belki Xbox uygulamasını kurduğunuz diske iniyordur artık. Genişletmek için tıkla... Windows dahil bütün programlar M.2 SSD'ye yani C diskine kurulu. Çözüldü: Xbox Gamepass "Bilinmiyor kullanılabilir" hatası Selam arkadaşlar Xbox Gamepass'ten oyun indirecektim ve disk seçme alanında böyle yazıyor. Ne yapabilirim? Silip tekrar kurdum işe yaramadı. www.technopat.net Bu konudaki arkadaşın çözümü işe yaradı kendisine teşekkür ediyorum belki aynı hatayı alanlar varsa çözüm budur.
uksenk dedi: Hocam islemi uyguladıktan sonra disk seçme ekranımı gelmiyor oyun yuklemeyi denediniz mi belki Xbox uygulamasını kurduğunuz diske iniyordur artık. Genişletmek için tıkla... Windows dahil bütün programlar M.2 SSD'ye yani C diskine kurulu. Çözüldü: Xbox Gamepass "Bilinmiyor kullanılabilir" hatası Selam arkadaşlar Xbox Gamepass'ten oyun indirecektim ve disk seçme alanında böyle yazıyor. Ne yapabilirim? Silip tekrar kurdum işe yaramadı. www.technopat.net Bu konudaki arkadaşın çözümü işe yaradı kendisine teşekkür ediyorum belki aynı hatayı alanlar varsa çözüm budur.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #2 Xbox uygulamasını kaldırın. Daha sonra Ayarlar/Depolama üzerinden uygulamanın yükleneceği diski seçip Xbox'ı tekrar yükleyip deneyin. Artı 0 Eksi
Xbox uygulamasını kaldırın. Daha sonra Ayarlar/Depolama üzerinden uygulamanın yükleneceği diski seçip Xbox'ı tekrar yükleyip deneyin.
KS KS Y ycrour Kilopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #3 Yener K. dedi: Xbox uygulamasını kaldırın. Daha sonra Ayarlar/Depolama üzerinden uygulamanın yükleneceği diski seçip Xbox'ı tekrar yükleyip deneyin. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi yaptım yine aynı olmadı. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Xbox uygulamasını kaldırın. Daha sonra Ayarlar/Depolama üzerinden uygulamanın yükleneceği diski seçip Xbox'ı tekrar yükleyip deneyin. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi yaptım yine aynı olmadı.
uksenk Decapat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #4 ycrour dedi: Dediklerinizi yaptım yine aynı olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam islemi uyguladıktan sonra disk seçme ekranımı gelmiyor oyun yuklemeyi denediniz mi belki Xbox uygulamasını kurduğunuz diske iniyordur artık. Artı 0 Eksi
ycrour dedi: Dediklerinizi yaptım yine aynı olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam islemi uyguladıktan sonra disk seçme ekranımı gelmiyor oyun yuklemeyi denediniz mi belki Xbox uygulamasını kurduğunuz diske iniyordur artık.
KS KS Y ycrour Kilopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #5 uksenk dedi: Hocam islemi uyguladıktan sonra disk seçme ekranımı gelmiyor oyun yuklemeyi denediniz mi belki Xbox uygulamasını kurduğunuz diske iniyordur artık. Genişletmek için tıkla... Windows dahil bütün programlar M.2 SSD'ye yani C diskine kurulu. Çözüldü: Xbox Gamepass "Bilinmiyor kullanılabilir" hatası Selam arkadaşlar Xbox Gamepass'ten oyun indirecektim ve disk seçme alanında böyle yazıyor. Ne yapabilirim? Silip tekrar kurdum işe yaramadı. www.technopat.net Bu konudaki arkadaşın çözümü işe yaradı kendisine teşekkür ediyorum belki aynı hatayı alanlar varsa çözüm budur. Son düzenleme: 17 Nisan 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
uksenk dedi: Hocam islemi uyguladıktan sonra disk seçme ekranımı gelmiyor oyun yuklemeyi denediniz mi belki Xbox uygulamasını kurduğunuz diske iniyordur artık. Genişletmek için tıkla... Windows dahil bütün programlar M.2 SSD'ye yani C diskine kurulu. Çözüldü: Xbox Gamepass "Bilinmiyor kullanılabilir" hatası Selam arkadaşlar Xbox Gamepass'ten oyun indirecektim ve disk seçme alanında böyle yazıyor. Ne yapabilirim? Silip tekrar kurdum işe yaramadı. www.technopat.net Bu konudaki arkadaşın çözümü işe yaradı kendisine teşekkür ediyorum belki aynı hatayı alanlar varsa çözüm budur.