Çözüldü Xbox Game Pass Doom Dark The Ages açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

fanchon

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
4060Tİ
İşlemci
5600 Ryzen
Selamlar arkadaşlar. Doom The Dark Ages oynamak için Xbox Game Pass üzerinden oyunu indirdim fakat oyun açılmıyor. Arka planda oyunun sesi geliyor ama oyunun penceresi açık gözükmüyor. Kendi sitesinden bu sorun için Steam'den indirenler için başlatma seçeneğine kod yazılıp düzeliyormuş ama game Pass üzerinden çözümünü bulamadım. Nasıl çözerim bu sorunu? Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

Çözüm
Sorunu çözdüm Xbox üzerinden benim gibi sorunu yaşayan varsa çözüm şöyleydi benim için C:/Kullanıcılar/<isminiz>/Kaydedilen Oyunlar/idSoftware/DOOMTheDarkAges/Base oradaki Doom Dark ages CFG dosyasını not defteri ile açın ve oradaki r_mode to “-1” kodunu bu şekil değiştirin ve alt satırada r_fullscreen “0” kodunu yazın ve kaydedin bende sorun böyle düzeldi oyuna artık girebiliyorum

O kod nedir hocam başlangıç kodu.

Bethesda'nın yapacağı oyuna tüküreyim o kadar para veriyorsun açamıyorsun ya ben anlamıyorum hocam test etmiyor mu bu adamlar bende Steam'den açamıyorum oyunu.

2 saatte uğraşıyorum yok olmuyor.

Ben ucuz hesap ile aldım yok oyuna giremiyorum 2000 TL versem delirirdim herhalde.

Sorunu çözdüm Xbox üzerinden benim gibi sorunu yaşayan varsa çözüm şöyleydi benim için C:/Kullanıcılar/<isminiz>/Kaydedilen Oyunlar/idSoftware/DOOMTheDarkAges/Base oradaki Doom Dark ages CFG dosyasını not defteri ile açın ve oradaki r_mode to “-1” kodunu bu şekil değiştirin ve alt satırada r_fullscreen “0” kodunu yazın ve kaydedin bende sorun böyle düzeldi oyuna artık girebiliyorum

Çözüm
Oyun Game Pass'te kurulu. \Saved Games'te belirttiğin yol yok. \DOOM- The Dark Ages\Content içindeki DOOMTheDarkAges.exe çift tıklayarak oyun açılıyor fakat bende yükleniyor ekranında crash verip kapanıyor. Ekran kartım RX 5700.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…