Merhabalar herkese, öncelikle şunu söylemeliyim ki WindowsApps klasörü yok bilgisayarda. DOOM Eternal yükledim "No physical devices" hatası verdi, hatayı çözmeye çalışacağım ama dosya konumu yok. Bütün diskte "doom" olarak aratıyorum yine bulamıyorum yardım eder misiniz?
Nefret ediyorum bu durumdan, sırf bunun yüzünden alasım gelmiyor Game Pass, dediğiniz gibi yapıp buldum şimdi de erişim izni istiyor onu vermekle uğraşacağım.
Forza Horizon 5 oyununu yüklerken veya silerken çoğu kullanıcı sorun yaşıyor. Oyunu sildikten sonra hala diskte yer kaplayabiliyor, veya oyunu hiç indiremiyoruz. Bunları çözebilmek için WindowsApps klasörünün izinlerini üzerimize almamız gerekiyor. Forza Horizon 5'in çıkışından bu yana sorun...
WindowsApps gibi bir klasörde olması lazım. Girmeniz için güvenlik ayarlarından izin vermeniz gerekiyor kendinize. Tavsiyem yama kurmayın çünkü dosyalar şifreli.
Eğer yukarıdaki konumda dosyalar varsa Türkçe yamayı uygulayın. Yoksa şifreli dosyaları açmanız gerekiyor.
Yamayı yapsanız bile Microsoft oyun dosyalarını kontrol sisteminin sizi yasaklamayacağı belli değil.
Nefret ediyorum bu durumdan, sırf bunun yüzünden alasım gelmiyor Game Pass, dediğiniz gibi yapıp buldum şimdi de erişim izni istiyor onu vermekle uğraşacağım.
Forza Horizon 5 oyununu yüklerken veya silerken çoğu kullanıcı sorun yaşıyor. Oyunu sildikten sonra hala diskte yer kaplayabiliyor, veya oyunu hiç indiremiyoruz. Bunları çözebilmek için WindowsApps klasörünün izinlerini üzerimize almamız gerekiyor. Forza Horizon 5'in çıkışından bu yana sorun...