Çözüldü Xbox Game Pass dosya konumu nasıl öğrenilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhabalar herkese, öncelikle şunu söylemeliyim ki WindowsApps klasörü yok bilgisayarda. DOOM Eternal yükledim "No physical devices" hatası verdi, hatayı çözmeye çalışacağım ama dosya konumu yok. Bütün diskte "doom" olarak aratıyorum yine bulamıyorum yardım eder misiniz?

Çözüm
Nefret ediyorum bu durumdan, sırf bunun yüzünden alasım gelmiyor Game Pass, dediğiniz gibi yapıp buldum şimdi de erişim izni istiyor onu vermekle uğraşacağım.

Rehberim yardımcı olabilir. Çok kısa bir iş aslında;

WindowsApps gibi bir klasörde olması lazım. Girmeniz için güvenlik ayarlarından izin vermeniz gerekiyor kendinize. Tavsiyem yama kurmayın çünkü dosyalar şifreli.

Dener misiniz? Ayrıca:
Klasör ayarlarını kurcalarsanız güvenlik nedeni ile oyunların açılmama durumu ile karşılaşabilirsiniz.

Gizli öğeleri görünür yaptıktan sonra WindowsApps klasörü gözükmeli.

Nefret ediyorum bu durumdan, sırf bunun yüzünden alasım gelmiyor Game Pass, dediğiniz gibi yapıp buldum şimdi de erişim izni istiyor onu vermekle uğraşacağım.

Rehberim yardımcı olabilir. Çok kısa bir iş aslında;

Çözüm
Hallettim teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…