OyunMeraklısıErgen Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 691 14 Mayıs 2023 #1 Merhaba, Xbox Game Pass aldım ama EA uygulamasında gözükmüyor, hesabım da bağlı. EA Play'deki oyunları yükleyemiyorum. Hesaplar da aynı ama EA'da bir türlü yükleyemedim. Dosya Ekleri Screenshot_2.png 22,4 KB · Görüntüleme: 370 Screenshot_3.png 985,6 KB · Görüntüleme: 371
Merhaba, Xbox Game Pass aldım ama EA uygulamasında gözükmüyor, hesabım da bağlı. EA Play'deki oyunları yükleyemiyorum. Hesaplar da aynı ama EA'da bir türlü yükleyemedim.
Çözüm CS Relboron 14 Mayıs 2023 OyunMeraklısıErgen dedi: Tamam hocam teşekkürler. Hocam şimdi bir daha baktım gözüküyor verilen 30 TL'yi nasıl geri alabirim. Genişletmek için tıkla... Xbox Support support.xbox.com
OyunMeraklısıErgen dedi: Tamam hocam teşekkürler. Hocam şimdi bir daha baktım gözüküyor verilen 30 TL'yi nasıl geri alabirim. Genişletmek için tıkla... Xbox Support support.xbox.com
KS KS OyunMeraklısıErgen Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 691 14 Mayıs 2023 #11 CS Relboron dedi: O zaman alınmamış demektir. Bir şey yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler. CS Relboron dedi: O zaman alınmamış demektir. Bir şey yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi bir daha baktım gözüküyor verilen 30 TL'yi nasıl geri alabirim. Artı 0 Eksi
CS Relboron dedi: O zaman alınmamış demektir. Bir şey yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler. CS Relboron dedi: O zaman alınmamış demektir. Bir şey yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi bir daha baktım gözüküyor verilen 30 TL'yi nasıl geri alabirim.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.111 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 14 Mayıs 2023 #12 OyunMeraklısıErgen dedi: Tamam hocam teşekkürler. Hocam şimdi bir daha baktım gözüküyor verilen 30 TL'yi nasıl geri alabirim. Genişletmek için tıkla... Xbox Support support.xbox.com Artı 0 Eksi Çözüm
OyunMeraklısıErgen dedi: Tamam hocam teşekkürler. Hocam şimdi bir daha baktım gözüküyor verilen 30 TL'yi nasıl geri alabirim. Genişletmek için tıkla... Xbox Support support.xbox.com
KS KS OyunMeraklısıErgen Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 691 14 Mayıs 2023 #13 CS Relboron dedi: Xbox Support support.xbox.com Genişletmek için tıkla... İade kısmı yok hocam. CS Relboron dedi: Xbox Support support.xbox.com Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi iptal ettim ettikten sonra veriyormuş. Çok teşekkür ederim hocam. Dosya Ekleri Screenshot_5.png 20,4 KB · Görüntüleme: 68 Artı 0 Eksi
CS Relboron dedi: Xbox Support support.xbox.com Genişletmek için tıkla... İade kısmı yok hocam. CS Relboron dedi: Xbox Support support.xbox.com Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi iptal ettim ettikten sonra veriyormuş. Çok teşekkür ederim hocam.