Xbox Game Pass en ucuza nasıl alınır?

Kanka amaç zaten iptal etmek ya?
İptal ederseniz sorun çıkmaz. Fakat şöyle diyelim hocam, siz iptal ettirdiniz ve para iadesi istediniz ama cashback'i de verdi. Adamlar sana bedava mı verecek? Hayır. İade edilen tutar hesabınıza geçiyor, ama cashback ne kadar verdiyse o iade edilen paradan kesiyor.

Kuzu çevirme yaptıktan sonra giden tavuk dönerin lafı mı olur ? : )

Tekrardan kusura bakmayın yanlış anlaşılma için ama gene yüzde 20 var diğer 30'u koruyamadık

Tekrardan kusura bakmayın yanlış anlaşılma için ama gene yüzde 20 var diğer 30'u koruyamadık

Canınız sağ olsun hocam. En azından 20 idare eder. Hani en fazla bir yolunu bulamazsanız, resmi bir şekilde gidip Xbox sitesinden alın. Ama keşke konsol almadan önce 1 yıllık Game Pass alsaydınız. Ben 1 yıllık Game Pass çektim. Xbox One S ile kullanıyorum. 1 yıl temiz hocam, 345TL'ye aldım, o Nays kampanyası ile 375TL'ye geldi miis. Çok zamlandı her şey. Tek kale Nays kampanyaları o da yıkılmazsa iyidir. Tek ucuz yolu bu.

Kardeşlikle almak isterseniz turuncu sitede 600 TL'ye 3 yıllık Game Pass aboneliğinin bir hakkını satıyorlar.

Hocam o işler öyle olmuyor be. Öyle parmaklarlar adamı, 2.el hesap gibi düşünün.

Son düzenleyen: Moderatör:

Pek alasım yoktu. Kardeşime hediye olsun diye aldım o da ben gibi üniversite 2'de ilk konsoluna kavuşmak zorunda kalmasın diyeydi. Pek aklımda değildi Game Pass vs.

Orada çoğunlukla işler al-sat gibi yürümüyor. Herkes kendine ortak buluyor hocam. Bunca zamandır hem PS için hem de Xbox için bu yöntemi kullandım.
Ya hocam ortak mortak, ama sağlam iş değil vallahi. Kendine özel hesabın olacak daha iyi işte. Tanımadığın adamla ortaklık mortaklık pek sağlam işler değil. 200TL daha veririm kendi bireysel hesabım olsun. Adam şifreyi değiştirirse ne olacak? Ucuza geliyor ama maalesef sağlam yol değil..

Adam şifreyi değiştirirse ne olacak? Ucuza geliyor ama maalesef sağlam yol değil.

Hangi hakka sahip olduğuna göre değişiyor. Sen istersen ana hak olup telefon doğrulaması ekleyebilirsin. Tabii bunun sonucunda ortaklıkta ana hesap biraz daha fazla öder.

Maalesef 200 TL ile o işler olmuyor hocam. Bir oyun artık 1200-1500 TL civarında çıkıyor. Ortaklık ile yarı yarıya alıyorsun. Ben bu şekilde hem oyunu oynayıp hem de zarar etmeden satabildim. Tabii bazı uyanıklar bu işi ticarete çevirip ucuza alıp pahalıya satıyorlar ama maalesef yapacak bir şey yok.

Ben uğraşamam onunla ya. Direk attım naysa parayı artık cashback ile bir şekilde halledeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…