FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 18 Kasım 2021 #1 Fh5 güncellemesi var, butona tıklıyorum hiçbir şey olmuyor. Bunu nasıl çözeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2021
Yumemi Yumemite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 18 Kasım 2021 #2 FalconPaw dedi: Fh5 güncellemesi var, butona tıklıyorum hiçbir şey olmuyor. Bunu nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... Konsolu tam kapattıktan sonra biraz bekleyin ve ardından tekrar deneyin. Ben öyle yapınca düzelmişti. Aynı sorunu ben de yaşadım.
FalconPaw dedi: Fh5 güncellemesi var, butona tıklıyorum hiçbir şey olmuyor. Bunu nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... Konsolu tam kapattıktan sonra biraz bekleyin ve ardından tekrar deneyin. Ben öyle yapınca düzelmişti. Aynı sorunu ben de yaşadım.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 18 Kasım 2021 #3 Silinen üye dedi: Konsolu tam kapattıktan sonra biraz bekleyin ve ardından tekrar deneyin. Ben öyle yapınca düzelmişti. Aynı sorunu ben de yaşadım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda oynuyorum.
Silinen üye dedi: Konsolu tam kapattıktan sonra biraz bekleyin ve ardından tekrar deneyin. Ben öyle yapınca düzelmişti. Aynı sorunu ben de yaşadım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda oynuyorum.
Yumemi Yumemite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 18 Kasım 2021 #4 FalconPaw dedi: Bilgisayarda oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Genelde Xbox ile ilgili konu açtığınız için Series X'te oynuyorsunuz sanmıştım.
FalconPaw dedi: Bilgisayarda oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Genelde Xbox ile ilgili konu açtığınız için Series X'te oynuyorsunuz sanmıştım.