Seroldu Hectopat Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 84 18 Ocak 2023 #1 Merhaba, oyuna çift tıklıyorum ve oyunun 'Launcher'ı açılıyor. Fakat 'oyna' tuşuna bastığımda hiçbir şey olmuyor... Yardımcı olabilir misiniz? Oyunu Xbox Game Pass'den indirdim.
Merhaba, oyuna çift tıklıyorum ve oyunun 'Launcher'ı açılıyor. Fakat 'oyna' tuşuna bastığımda hiçbir şey olmuyor... Yardımcı olabilir misiniz? Oyunu Xbox Game Pass'den indirdim.
Eiesenhower Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 824 Yer İstanbul 18 Ocak 2023 #2 Fifa 22 GamePass den kaldırıldı, bugün ben de kontrol ettim göremedim. Artı 0 Eksi
KS KS Seroldu Hectopat Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 84 18 Ocak 2023 #3 Eiesenhower dedi: Fifa 22 GamePass den kaldırıldı, bugün ben de kontrol ettim göremedim. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? ben de bugün indirdim. Hala duruyor gözüküyor, zahmet olmaz ise ekran görüntüsü atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Eiesenhower dedi: Fifa 22 GamePass den kaldırıldı, bugün ben de kontrol ettim göremedim. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? ben de bugün indirdim. Hala duruyor gözüküyor, zahmet olmaz ise ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Eiesenhower Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 824 Yer İstanbul 18 Ocak 2023 #4 Mağaza da yok Seroldu dedi: Emin misiniz? ben de bugün indirdim. Hala duruyor gözüküyor, zahmet olmaz ise ekran görüntüsü atabilir misiniz?Eki Görüntüle 1637040 Genişletmek için tıkla... Hocam pardon varmış ben bulamayınca kaldırıldı sandım. Artı 0 Eksi
Mağaza da yok Seroldu dedi: Emin misiniz? ben de bugün indirdim. Hala duruyor gözüküyor, zahmet olmaz ise ekran görüntüsü atabilir misiniz?Eki Görüntüle 1637040 Genişletmek için tıkla... Hocam pardon varmış ben bulamayınca kaldırıldı sandım.