Schwagos Hectopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.183 Çözümler 37 Yer Caliga Hall 25 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar Xbox Game Pass'den Firewatch indirdim Türkçe yama da indirdim ama yama dosyalarını nereye atacağımı bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı?
Arkadaşlar Xbox Game Pass'den Firewatch indirdim Türkçe yama da indirdim ama yama dosyalarını nereye atacağımı bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı?
Picasso Mossana Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #2 Oyunun kurulu olduğu dizini gamepass üzerinden görebilirsin. Oyun sıkıcı bu arada.
Schwagos Hectopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.183 Çözümler 37 Yer Caliga Hall 25 Ocak 2025 #3 Picasso Mossana dedi: Oyunun kurulu olduğu dizini Game Pass üzerinden görebilirsin. Oyun sıkıcı bu arada. Genişletmek için tıkla... Evet oyunun dizini buldum ama tam olarak nereye atacağım emin olamadım.
Picasso Mossana dedi: Oyunun kurulu olduğu dizini Game Pass üzerinden görebilirsin. Oyun sıkıcı bu arada. Genişletmek için tıkla... Evet oyunun dizini buldum ama tam olarak nereye atacağım emin olamadım.