Waylarama Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #1 Yeni fark ettim, aylardır Ultimate alıyordum ucuz diye şimdi 120 lira oldu. 79 liraya Game Pass for Console var, farkı nedir?
Yeni fark ettim, aylardır Ultimate alıyordum ucuz diye şimdi 120 lira oldu. 79 liraya Game Pass for Console var, farkı nedir?
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 53 9 Eylül 2023 #2 Ultimate pc+konsol. Öbürü sadece konsol.
4 403377 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 3.500 Çözümler 5 9 Eylül 2023 #3 Ultimate'de konsolda iseniz ayrıyeten EA oyunları var. Ve PC'dede kullanılıyor.
Waylarama Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #4 170981 dedi: Ultimate pc+konsol. Öbürü sadece konsol. Genişletmek için tıkla... Yani ultimateyi hem pc ve konsolda kullanabiliyoruz bunu sadece konsolda kullanabiliyoruz değil mi 403377 dedi: Ultimate'de konsolda iseniz ayrıyeten EA oyunları var. Ve PC'dede kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Normalinda EA play ve ubisoft+ yokmu?
170981 dedi: Ultimate pc+konsol. Öbürü sadece konsol. Genişletmek için tıkla... Yani ultimateyi hem pc ve konsolda kullanabiliyoruz bunu sadece konsolda kullanabiliyoruz değil mi 403377 dedi: Ultimate'de konsolda iseniz ayrıyeten EA oyunları var. Ve PC'dede kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Normalinda EA play ve ubisoft+ yokmu?
Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #5 Ayrıca Ultimate pakette Xbox Cloud'a erişim sağlayabiliyoruz. Ne kadar kullanırsınız bilmiyorum ama bilginiz olsun
Ayrıca Ultimate pakette Xbox Cloud'a erişim sağlayabiliyoruz. Ne kadar kullanırsınız bilmiyorum ama bilginiz olsun
4 403377 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 3.500 Çözümler 5 9 Eylül 2023 #6 Waylarama dedi: Yani Ultimate'yi hem PC ve konsolda kullanabiliyoruz bunu sadece konsolda kullanabiliyoruz değil mi? Normalinda EA Play ve Ubisoft+ yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok sanırım.
Waylarama dedi: Yani Ultimate'yi hem PC ve konsolda kullanabiliyoruz bunu sadece konsolda kullanabiliyoruz değil mi? Normalinda EA Play ve Ubisoft+ yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok sanırım.
ArdaLegends Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #7 Hocam diğeri konsol için konsolu alanlara bir indirim avantajı gibi düşünün bir de zaten Ultimate alırsanız konsoldada geçerli oluyor PC dede.
Hocam diğeri konsol için konsolu alanlara bir indirim avantajı gibi düşünün bir de zaten Ultimate alırsanız konsoldada geçerli oluyor PC dede.
Waylarama Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #8 403377 dedi: Yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam valla bunu öğrenmek beni mutlu etti.120 lira koyuyodu insana,en azınan 79 vericem.
403377 dedi: Yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam valla bunu öğrenmek beni mutlu etti.120 lira koyuyodu insana,en azınan 79 vericem.
4 403377 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 3.500 Çözümler 5 9 Eylül 2023 #9 Waylarama dedi: Hocam vallahi bunu öğrenmek beni mutlu etti. 120 lira koyuyordu insana, en azınan 79 vereceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer EA oyunlarını vs. oynamıyor iseniz almanıza gerek yok.
Waylarama dedi: Hocam vallahi bunu öğrenmek beni mutlu etti. 120 lira koyuyordu insana, en azınan 79 vereceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer EA oyunlarını vs. oynamıyor iseniz almanıza gerek yok.
Waylarama Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #10 ArdaLegends dedi: Hocam diğeri konsol için konsolu alanlara bir indirim avantajı gibi düşünün bir de zaten Ultimate alırsanız konsoldada geçerli oluyor PC dede. Genişletmek için tıkla... Fiyat farkı büyük olunca sormak istedim, baya avantajmış. 403377 dedi: Hocam eğer EA oyunlarını vs. oynamıyor iseniz almanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Zaten bir iki oyun için alıyorum gerek yok.
ArdaLegends dedi: Hocam diğeri konsol için konsolu alanlara bir indirim avantajı gibi düşünün bir de zaten Ultimate alırsanız konsoldada geçerli oluyor PC dede. Genişletmek için tıkla... Fiyat farkı büyük olunca sormak istedim, baya avantajmış. 403377 dedi: Hocam eğer EA oyunlarını vs. oynamıyor iseniz almanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Zaten bir iki oyun için alıyorum gerek yok.