FairyTale7 Centipat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #1 Başlıktan anladığınız gibi Xbox Game Pass alacağım bilgisayarım için. Oyunlarda FM 22 mevcut mu yani oynayabiliyor muyum? Yoksa konsola mı özel?
Başlıktan anladığınız gibi Xbox Game Pass alacağım bilgisayarım için. Oyunlarda FM 22 mevcut mu yani oynayabiliyor muyum? Yoksa konsola mı özel?
Çözüm XPLSG 12 Nisan 2022 FairyTale7 dedi: Başlıktan anladığınız gibi Xbox Game Pass alacağım bilgisayarım için. Oyunlarda FM 22 mevcut mu yani oynayabiliyor muyum? Yoksa konsola mı özel? Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsiniz PC üzerinden.
FairyTale7 dedi: Başlıktan anladığınız gibi Xbox Game Pass alacağım bilgisayarım için. Oyunlarda FM 22 mevcut mu yani oynayabiliyor muyum? Yoksa konsola mı özel? Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsiniz PC üzerinden.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.332 Makaleler 8 Çözümler 179 12 Nisan 2022 #2 FairyTale7 dedi: Başlıktan anladığınız gibi Xbox Game Pass alacağım bilgisayarım için. Oyunlarda FM 22 mevcut mu yani oynayabiliyor muyum? Yoksa konsola mı özel? Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsiniz PC üzerinden. Artı 1 Eksi Çözüm
FairyTale7 dedi: Başlıktan anladığınız gibi Xbox Game Pass alacağım bilgisayarım için. Oyunlarda FM 22 mevcut mu yani oynayabiliyor muyum? Yoksa konsola mı özel? Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsiniz PC üzerinden.
F fesbi Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #3 Peki clouddan oynanabilir mi mouse ile? XPLSG dedi: Oynayabilirsiniz PC üzerinden. Eki Görüntüle 1357875 Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Peki clouddan oynanabilir mi mouse ile? XPLSG dedi: Oynayabilirsiniz PC üzerinden. Eki Görüntüle 1357875 Genişletmek için tıkla...
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.332 Makaleler 8 Çözümler 179 13 Nisan 2022 #4 fesbi dedi: Peki Cloud'dan oynanabilir mi mouse ile? Genişletmek için tıkla... xCloud desteği var mı bilmiyorum fakat Türkiye'de xCloud yok VPN ile oluyordu sanırım öyle oynarsın. Artı 0 Eksi
fesbi dedi: Peki Cloud'dan oynanabilir mi mouse ile? Genişletmek için tıkla... xCloud desteği var mı bilmiyorum fakat Türkiye'de xCloud yok VPN ile oluyordu sanırım öyle oynarsın.
F fesbi Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #5 XPLSG dedi: xCloud desteği var mı bilmiyorum fakat Türkiye'de xCloud yok VPN ile oluyordu sanırım öyle oynarsın. Genişletmek için tıkla... Oynanıyorda çok sıkıntılı. Benim pc eski. Mecbur xcloud ile pcde xbox edition oynmaya çalışıyorum. Mouse ve klavye ayarları o kadar zor ki Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: xCloud desteği var mı bilmiyorum fakat Türkiye'de xCloud yok VPN ile oluyordu sanırım öyle oynarsın. Genişletmek için tıkla... Oynanıyorda çok sıkıntılı. Benim pc eski. Mecbur xcloud ile pcde xbox edition oynmaya çalışıyorum. Mouse ve klavye ayarları o kadar zor ki