temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.652 Makaleler 2 Çözümler 12 15 Aralık 2020 #21 371129 dedi: Hocam nasıl bağlayabilirim yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... İşte ben de bağlayamadım uygulamalara güncelleme gelecek herhalde önce sonra bağlanabilecek.
371129 dedi: Hocam nasıl bağlayabilirim yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... İşte ben de bağlayamadım uygulamalara güncelleme gelecek herhalde önce sonra bağlanabilecek.
Mitmit34 Kilopat Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 523 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #22 EA Play masaüstü uygulamasını indirdim onda hesap bağlama bulamadım.
SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.246 Çözümler 3 15 Aralık 2020 #23 371129 dedi: Hocam nasıl bağlayabilirim yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Ea play'in masaüstü uygulamasını indir. Add Friend'e tıkla. Import Friends'e tıkla ve Xbox işareti çıkacak ona tıkla bağlanıyor.
371129 dedi: Hocam nasıl bağlayabilirim yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Ea play'in masaüstü uygulamasını indir. Add Friend'e tıkla. Import Friends'e tıkla ve Xbox işareti çıkacak ona tıkla bağlanıyor.
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.652 Makaleler 2 Çözümler 12 15 Aralık 2020 #24 Mitmit34 dedi: EA Play masaüstü uygulamasını indirdim onda hesap bağlama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ben de. SIOBHAN dedi: Ea play'in masaüstü uygulamasını indir. Add Friend'e tıkla. Import Friends'e tıkla ve Xbox işareti çıkacak ona tıkla bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... O hesap bağlama değil ki. Arkadaş listesini merge etmek için.
Mitmit34 dedi: EA Play masaüstü uygulamasını indirdim onda hesap bağlama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ben de. SIOBHAN dedi: Ea play'in masaüstü uygulamasını indir. Add Friend'e tıkla. Import Friends'e tıkla ve Xbox işareti çıkacak ona tıkla bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... O hesap bağlama değil ki. Arkadaş listesini merge etmek için.
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 15 Aralık 2020 #25 SIOBHAN dedi: Ea play'in masaüstü uygulamasını indir. Add Friend'e tıkla. Import Friends'e tıkla ve Xbox işareti çıkacak ona tıkla bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yukarıda Games'in yanında Friends var oradan olmuyor. Farklı bir yerden mi?
SIOBHAN dedi: Ea play'in masaüstü uygulamasını indir. Add Friend'e tıkla. Import Friends'e tıkla ve Xbox işareti çıkacak ona tıkla bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yukarıda Games'in yanında Friends var oradan olmuyor. Farklı bir yerden mi?
SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.246 Çözümler 3 15 Aralık 2020 #26 temmuzz dedi: Ben de. O hesap bağlama değil ki. Arkadaş listesini merge etmek için. Genişletmek için tıkla... Tamam da EA'nın internet sitesinde yapmaya çalıştığımda oldu gözüküyordu. Dosya Ekleri 2222.png 6,5 KB · Görüntüleme: 67
temmuzz dedi: Ben de. O hesap bağlama değil ki. Arkadaş listesini merge etmek için. Genişletmek için tıkla... Tamam da EA'nın internet sitesinde yapmaya çalıştığımda oldu gözüküyordu.
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.652 Makaleler 2 Çözümler 12 15 Aralık 2020 #27 SIOBHAN dedi: Tamam da EA'nın internet sitesinde yapmaya çalıştığımda oldu gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Ben de o yüzden dedim. Olmuş gibi görünüyor ama EA play’de Connections’da görünmüyor. Dosya Ekleri AE10A8F5-A5F8-497C-9AF8-8990CCD123DB.jpeg 47,5 KB · Görüntüleme: 68 D9C607BC-D3A6-4DF5-BB5E-CC8254D9816E.jpeg 53 KB · Görüntüleme: 62
SIOBHAN dedi: Tamam da EA'nın internet sitesinde yapmaya çalıştığımda oldu gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Ben de o yüzden dedim. Olmuş gibi görünüyor ama EA play’de Connections’da görünmüyor.
SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.246 Çözümler 3 15 Aralık 2020 #28 temmuzz dedi: Ben de o yüzden dedim. Olmuş gibi görünüyor ama EA play’de Connections’da görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Demek ki daha yapılmadı. Biz çıkmadan neden bu kadar kafa yorduk ki?
temmuzz dedi: Ben de o yüzden dedim. Olmuş gibi görünüyor ama EA play’de Connections’da görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Demek ki daha yapılmadı. Biz çıkmadan neden bu kadar kafa yorduk ki?
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.652 Makaleler 2 Çözümler 12 15 Aralık 2020 #29 SIOBHAN dedi: Demek ki daha yapılmadı. Biz çıkmadan neden bu kadar kafa yorduk ki? Genişletmek için tıkla... 15’i diye duyurdular. Ondan.
SIOBHAN dedi: Demek ki daha yapılmadı. Biz çıkmadan neden bu kadar kafa yorduk ki? Genişletmek için tıkla... 15’i diye duyurdular. Ondan.
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 15 Aralık 2020 #30 temmuzz dedi: 15’i diye duyurdular. Ondan. Genişletmek için tıkla... Hocam Origin uygulamasını indirdim ama belirttiğiniz adımları yapıcak yeri bulamadım.
temmuzz dedi: 15’i diye duyurdular. Ondan. Genişletmek için tıkla... Hocam Origin uygulamasını indirdim ama belirttiğiniz adımları yapıcak yeri bulamadım.