Blera Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 816 Çözümler 5 Yer Sibirya Dağları'na tırmanıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #11 andrea is god dedi: Sanırım 16.01 tarihinde son bulmuş siz de daha önceden bulunduğu için 1 ay daha kod kullanmak için zaman tanımış çünkü ben de gözükmüyor. Her neyse sorun değil iptal ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam kardeeşimin hesabında Game Pass yok ama onda gözüküyor ilginç geldi bana.
andrea is god dedi: Sanırım 16.01 tarihinde son bulmuş siz de daha önceden bulunduğu için 1 ay daha kod kullanmak için zaman tanımış çünkü ben de gözükmüyor. Her neyse sorun değil iptal ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam kardeeşimin hesabında Game Pass yok ama onda gözüküyor ilginç geldi bana.
andrea is god Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 175 Çözümler 1 19 Ocak 2021 #12 Blera dedi: Hocam kardeeşimin hesabında Game Pass yok ama onda gözüküyor ilginç geldi bana. Genişletmek için tıkla... İlginç acaba başka konu hakkında bilgi sahibi olan var mıdır?
Blera dedi: Hocam kardeeşimin hesabında Game Pass yok ama onda gözüküyor ilginç geldi bana. Genişletmek için tıkla... İlginç acaba başka konu hakkında bilgi sahibi olan var mıdır?
Blera Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 816 Çözümler 5 Yer Sibirya Dağları'na tırmanıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #13 andrea is god dedi: İlginç acaba başka konu hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam bir de telefonunuza Xbox Game Pass uygulaması indirip bakar mısınız avantajlara?
andrea is god dedi: İlginç acaba başka konu hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam bir de telefonunuza Xbox Game Pass uygulaması indirip bakar mısınız avantajlara?
andrea is god Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 175 Çözümler 1 20 Ocak 2021 #14 Blera dedi: Hocam bir de telefonunuza Xbox Game Pass uygulaması indirip bakar mısınız avantajlara? Genişletmek için tıkla... Telefondan da bakmıştım gözükmüyordu. Acaba yeni hesaptan dolayı mı oldu anlamış değilim.
Blera dedi: Hocam bir de telefonunuza Xbox Game Pass uygulaması indirip bakar mısınız avantajlara? Genişletmek için tıkla... Telefondan da bakmıştım gözükmüyordu. Acaba yeni hesaptan dolayı mı oldu anlamış değilim.
Blera Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 816 Çözümler 5 Yer Sibirya Dağları'na tırmanıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #15 andrea is god dedi: Telefondan da bakmıştım gözükmüyordu. Acaba yeni hesaptan dolayı mı oldu anlamış değilim. Genişletmek için tıkla... Neyse hocam iade edin de gözükürse bir ara alırsınız tekrar.
andrea is god dedi: Telefondan da bakmıştım gözükmüyordu. Acaba yeni hesaptan dolayı mı oldu anlamış değilim. Genişletmek için tıkla... Neyse hocam iade edin de gözükürse bir ara alırsınız tekrar.